ליכט דורית

גב' ליכט דורית

גב' ליכט דורית

אודות

• יועצת אישית למנכ"לים ולראשי רשויות, מלווה ומכשירה מנהלים, מלווה ומנחה צוותי ניהול.
  • רקע ניהולי: תוכנה, ניהול פרויקטים, ניהול ממשקים ניהול מוצר במגוון חברות הייטק.
  • פיתוח תהליכים ארגוניים המשלבים ידע, כלים מקצועיים ומתודולוגיות ממגוון תחומים: האימון, הייעוץ הארגוני, הגישור, הנחיית קבוצות, תורות ניהוליות, ספורט וניסיון אישי.

2001–כיום – מומחית מערכות יחסים בארגונים – פיתוח ארגוני, פיתוח מנהלים ופיתוח צוות

• יועצת ומלווה מנכ"לים, ראשי רשויות ומנהלים בכל שדרת הניהול במגוון ארגונים עסקיים וציבוריים.
  • פיתוח תוכנית הכשרת מנהלים: איתור צרכים, בניית תוכנית הכשרה, העברת הסדנאות וניהול הפרוייקט.
  • מתן יעוץ ארגוני הכולל: אבחון, שיקוף מפה ארגונית וניהול תהליכי הפיתוח הארגוני.
  • אימון וליווי צוותי ניהול להשגת מטרות ארגוניות, אימון לשדרוג מערכות יחסים ובניית תקשורת טובה.
  • בין לקוחותיי: עיריות ומועצות מקומיות (כולל ראשי ערים וראשי מועצות), חברות הייטק, חברות תעשיה, בנקים, משרד הביטחון ועוד.

החוזקות שבאות לידי ביטוי: יצירת מערכות יחסים טובות, יכולות אבחון גבוהות, יכולת עמידה מול קהל והעברת מסרים במגוון סגנונות תקשורת, הבנת תהליכים ארגוניים ואישיים, יצירתיות, ידע נרחב ויכולת הנעת אנשים לפעולה. יכולת לעבוד עם מגוון ארגונים ומגוון אוכלוסיות. ובעיקר אופטימיות.

1998–2005– מנהלת מוצר בהייטק
ECI בשנים 1998-2002 בינת תקשורת בשנים 2002-2005

• ניהול אנשים, הנעת אנשים והובלת תהליכים ארגוניים. ניהול פרויקטים.
  • ניהול ממשקים שונים בארגון.
  • לימוד מערכות שונות והגדרת דרישות מערכת.
  • עבודה עם לקוחות: זיהוי והגדרת צרכים, בניית חומרי עבודה והדרכה, הצגת המערכות ומתן פתרונות.
  • שיווק, סיוע במכירות, מתן שירות במגוון גופים וחברות.

החוזקות שבאו לידי ביטוי בתפקידים אילו: יכולות ניהול, אסרטיביות, יחסי אנוש טובים ויכולת לרתום אנשים למטרה, יכולת שיווקית ומכרתית גבוהה, ראייה ארגונית טובה, לימוד מהיר, יצירתיות ואחריות גבוהה.

1983–1998– מהנדסת תוכנה, ראש צוות פיתוח תוכנה, מנהלת פיתוח תוכנה במגוון חברות
החברות שעבדתי בהן: סאיטקס, טכ"ם (לימים NESS), יוניפקס, אינטל, Class Data, אלגוטק

• תכנון ופיתוח פרויקטים גדולים הן מבחינת היקף השנים והן מבחינה טכנולוגית.
  • לימוד עצמי וכניסה למגוון תחומים טכנולוגים.
  • ניהול והנעת עובדים.

השכלה

• תואר ראשון BSc במתמטיקה ומדעי המחשב מאוניברסיטת תל-אביב.
  • קורס יעוץ ארגוני, מרכז ההשתלמויות בר אילן.
  • בוגרת מסלול הנחיית קבוצות ופסיכולוגיה אדלראינית במכון אדלר – מסלול של 3 שנים.
  • בוגרת תכנית הכשרת מאמנים Coach-In , ע"פ COACHU. מאמנת בכירה של לשכת המאמנים.
  • בוגרת קורס גישור ופרקטיקום ב"גומא".
  • קורסי כלכלה, משא ומתן ושיווק לתואר MBA אוניברסיטת הריוט-וואט.
  • קורסים בפסיכולוגיה, התנהגות ארגונית וניהול, האוניברסיטה הפתוחה.

שפות

עברית- שפת אם | אנגלית- מעולה