תלמידי ומרצי המחלקה לטכנולוגיות למידה לקחו חלק בכנס השנתי ה-15 להדרכה ולמידה בארגונים בישראל

ב-25-23 ביוני 2008 נערך בכפר המכבייה הכנס השנתי ה-15 להדרכה ולמידה בארגונים בישראל, שנחשב למפגש המקצועי המרכזי והחשוב ביותר של קהילת מנהלי ההדרכה בישראל, בהם מנהלי הדרכה, מנהלי מרכזי הדרכה, בתי ספר להדרכה, מפתחי הדרכה ומדריכים מכל הארגונים העסקיים מהמגזר הפרטי והציבורי, כולל צה"ל, ומשטרת ישראל וכן יועצי הדרכה, מאמנים, יועצים לפיתוח ארגונ יועוד. הכנס השנה הוקדש לנושא "בניית הטאלנט הארגוני" - מציאת האנשים הטובים ביותר לתפקידים ושמירתם וטיפוחם במסגרת הארגון.
חברי ועדת ההיגוי של הכנס בראשות זיו מנדל, מנכ"ל משותף בג'ון ברייס הדרכה, חטיבת ההדרכה וההטמעה של מטריקס גלובל, נאוה אלדר וחנוך סדן, מנכ"לים משותפים של ירחון משאבי אנוש, טרחו ועמלו עם עוד רבים וטובים על תוכנית מגוונת ועשירה שכללה ארבעה כנסי משנה, שהתנהלו במקביל.
לצד הוועדה המארגנת שימשו תלמידי המחלקה לטכנולוגיות למידה ב-H.I.T. המכון הטכנולוגי חולון בתפקידים שונים וסייעו בתפעול תוכנית הערכת הכנס, שפותחה על ידי גדעון זילר, מנכ"ל חברת e-learning, ומרצה במחלקה לטכנולוגיות למידה. טל קירשנר, סטודנטית במחלקה לטכנולוגיות למידה, העובדת כמפתחת הדרכה בחברת yes, אף נטלה חלק בהרצאה של yes, שנערכה במסגרת המושב "לפעמים הקורס הוא רק תירוץ – התבוננות על תהליך פיתוח ההדרכה ממקום אחר". המושב התמקד בבחינת תהליך פיתוח תוצר הדרכתי אפקטיבי ורלוונטי מתוך ראיית השיקולים המערכתיים של הארגון.
ד"ר חנן גזית, מהמחלקה לטכנולוגיות למידה, שהשתתף בכנס, מסכם את רשמיו: "שידור וכיסוי חי של כנס בזמן אמת לרשת האינטרנט בבלוג-פוסט הוא דבר מורכב ולא פשוט וכמה טוב שיש TWITTER  - זו תובנה אחת קטנה מתוך רבות שהפקתי מהכנס השנתי ה-15 להדרכה ולמידה בארגונים בישראל, שהתקיים ב-23 -25 ביוני בכפר המכבייה ברמת-גן והוקדש לבניית ה-Talent הארגוני, כלומר מציאת האנשים הטובים ביותר לתפקידים ושמירתם וטיפוחם במסגרת הארגון".

את רשמיו המלאים של ד"ר גזית ניתן לקרוא בבלוג VRider goes Web3D

הכנס השנתי ה-15 להדרכה ולמידה בארגונים בישראל