עובדים חדשים ברשות למחקר חדשנות ובינלאומיות

הרשות למחקר חדשנות ובינלאומיות ממשיכה להתפתח וקלטה בתחילת השנה שני עובדים חדשים: ד"ר מני קירמה ישמש כסגן ראש הרשות וגב' מלה ברסלבסקי תשמש כמתאמת מחקר וחדשנות ברשות.

ד"ר מני קירמה הצטרף למכון בתחילת השנה וישמש כסגן ראש הרשות למחקר חדשנות ובינלאומיות במקומו של ד"ר גיא יוסקוביץ. ד"ר קירמה נכנס לתפקידו החדש לאחר שצבר ניסיון עשיר בפיתוח עסקי, מדעי וביעוץ אקדמי-מדעי.

בעברו שימש ד"ר קירמה במספר תפקידי מפתח בגופים גדולים ומובילים בתעשייה ובאקדמיה בישראל, כגון: מנהל BI (בינה עסקית) ב"יישום"- חברת מסחור הידע של האוניברסיטה העברית, רכז החטיבה למדעי הטבע באקדמיה הלאומית הישראלית למדעים ומנהל אפליקציות בחברת "מרקורי" המייצגת את Merck-Millipore בישראל.

בנוסף, ד"ר קירמה פרסם שישה מאמרים מדעיים בנושא "חשיפת אינטראקציות בין-מערכתיות הקשורות למטבוליזם חומצת האמינו ליזין בצמח", אותם כתב במהלך עבודת הדוקטורט שלו במחלקה למדעי הצמח והסביבה, מכון ויצמן למדע.

במכון, ד"ר קירמה, אמון על קידום המחקר, החדשנות והבינלאומיות. לתפיסתו המסלול לקידום מטרות אלו עובר דרך יצירת שיתופי פעולה פוריים עם ארגונים מובילים מהאקדמיה והתעשייה ויצירת סביבת עבודה תומכת מחקר, חדשנות ובינלאומיות ב-HIT. ד"ר קירמה סיכם: "התרשמתי כי המכון הינו ארגון אקדמי מוביל בעל יכולות מולטי-דיסציפלינריות ייחודיות שניתן למנף להישגים מחקריים יישומיים ויצירתיים ואני שמח להצטרף לצוות הנהדר שכאן."

גב' מלה ברסלבסקי הצטרפה לרשות כמתאמת מחקר וחדשנות והחליפה בתפקידה את גב' טלי ריין. גב' ברסלבסקי היא בעלת תואר ראשון מאוניברסיטת חיפה ותואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת אוהיו. טרם הגעתה למכון שימשה גב' ברסלבסקי כראש תחום קידום תכניות בינלאומיות באוניברסיטה העברית בירושלים.

גב' ברסלבסקי אמרה כי שמה לה למטרה לסייע לחוקרים לאתר הזדמנויות מימון ושיתופי פעולה מדעיים ולעזור לסגל בהגשה ובמעקב על המענקים הקיימים. בנוסף הוסיפה "אני מזהה במכון מפגש מיוחד של יצירתיות, מצוינות וטכנולוגיה היוצרים חזית של קדמה בתחומי המדע הטכנולוגיה והעיצוב ומעוניינת לעבוד ביחד עם החוקרים על מנת למקסם את יכולת גיוס המשאבים שלהם".

פורסם: 10/02/2020