משלחת בראשות פרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא HIT, ביקרה בחמש אוניברסיטאות מובילות בוינה

המשלחת, אשר כללה את מר שמואל גולדברג, מנכ"ל המכון ואת ד"ר רפאל ברכאן ראש הרשות למחקר, חדשנות ובינלאומיות, הגיעה לוינה במטרה להרחיב את שיתוף הפעולה עם אוניברסיטאות מובילות בעיר וכן על מנת להדק את הקשרים עם אישי ממשל אוסטריים.

המשלחת בפרלמנט האוסטרי

מימין: מר גולדברג, פרופ' יעקובוב, חבר הפרלמנט האוסטרי מר אנגלברג, ד"ר לדרמן, ד"ר ברכאן

חברי המשלחת ביקרו בחמש אוניברסיטאות מובילות בוינה ונפגשו עם אישי מפתח בהן:

• פרופ' יוליוס דם, ראש תוכנית הלימודים למנהל עסקים בינלאומי מבית הספר למינהל עסקים ע"ש רון לאודר.
  • ד"ר מרגריטה קלדרון פטר, מהמרכז לקשרי חוץ, האוניברסיטה למדעי החיים ומשאבי טבע (BOKU).
  • פרופ' היימו סנדטנר, סגן רקטור למחקר ופיתוח מהאוניברסיטה למדע יישומי.
  • ד"ר גראלד באסט, רקטור האוניברסיטה לאמנויות.
  • פרופ' יוהנס פרוליך, סגן הרקטור למחקר וחדשנות, האוניברסיטה הטכנית של וינה.

מימין: ד"ר ברכאן, ד"ר לדרמן, פרופ' יעקובוב, הרב בידרמן, מר גולדברג

פגישה נוספת התקיימה עם הרב יעקב בידרמן יו"ר קמפוס חב"ד ע"ש לאודר.
בכל הפגישות נדונה הרחבת שיתוף הפעולה בין המוסדות הללו ל HIT במסגרת תוכנית Erasmus+ כולל חילופי סגל וסטודנטים וקורסים משותפים.

המשלחת בסיפרייה הלאומית של וינה

בנוסף, נפגשו חברי המשלחת עם מספר אישי ממשל מובילים ביניהם חבר הפרלמנט מר מרטין אנגלברג וכן סיירו במוזיאון היהודי בוינה ושמעו הסברים מפי גב' אליזבט גוטפריד.

פורסם: 03/02/2019