שגריר ישראל באוזבקיסטן בביקור רשמי ראשון ב HIT

שגריר ישראל באוזבקיסטן מר אדוארד שפירא ביקר במכון הטכנולוגי, על מנת לעמוד מקרוב על העשייה האקדמית והמחקרית המתקיימת בו. ביקורו של השגריר בא בהמשך לשיתוף הפעולה הפורה המתקיים זה שלוש שנים בין HIT לבין גופי ממשל ומוסדות אקדמיים מובילים באוזבקיסטן.

מימין: מר שמואל גולדברג, השגריר אדוארד שפירא, פרופ' אדוארד יעקובוב, ד"ר רפאל ברכאן

צילום: טל אביגד

את פני השגריר קיבל פרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא HIT ,אשר סקר בפני האורח את הפעילות המגוונת המתקיימת במכון בהמשך למזכרי ההבנה שנחתמו כבר עם האוניברסיטה הלאומית של אוזבקיסטן, האוניברסיטה של סמרקנד והאוניברסיטה הטכנית של טשקנט.

מימין: פרופ' אדוארד יעקובוב, השגריר אדוארד שפירא, ד"ר הראל מנשרי

צילום: טל אביגד

עוד ציין נשיא המכון, כי שיתוף הפעולה בין HIT למוסדות האקדמיים באוזבקיסטן בא לידי ביטוי בין השאר גם בקיום קורסים משותפים במתימטיקה שימושית, ניהול טכנולוגיה ומדעי המחשב, חילופי משלחות וסגל, קיום כנסים משותפים והשתתפות בימי עיון בתחומי החדשנות.

מימין: פרופ' יעקובוב, ד"ר ברכאן, השגריר שפירא, מר גולדברג

צילום: טל אביגד

פרויקט משותף בתחום הוראת המתימטיקה אף זכה במענק מטעם האיחוד האירופי במסגרת תוכנית Erasmus +.

השגריר שפירא בירך על שיתוף הפעולה הפורה ואמר כי יסייע בכל הנדרש על מנת להמשיכו ולהרחיבו.

פורסם: 26/08/2018