פרופ' אדוארד יעקובוב ביקר באוניברסיטה הפוליטכנית בסנט פטרסבורג

פרופ' אדוארד יעקובוב נשיא HIT, קיים סדרת פגישות ב- Peter the Great St.Petersburg Polytechnic University (SPbPU) האוניברסיטה הפוליטכנית בסנט פטרסבורג, רוסיה.

במהלך ביקורו נפגש נשיא המכון עם האחראית על הפעילות הבינלאומית באוניברסיטה. בפגישות נדונו דרכים ליצירת קשר עם המכון  בתחומי מדעים, הנדסה, ניהול ולמידה מרחוק.

בנוסף, קיים פרופ' יעקובוב דיונים עם בכירי המרכז לננו טכנולוגיה, המתמקד בפיתוח חיישנים בעלי דיוק רב עם מגוון  רחב של יישומים. בפגישות נדון  פוטנציאל לשיתוף פעולה אפשרי עם חברת ע.י.י.ט. של המכון במסחור המוצרים שפותחו במרכז.
סוכם על הקמת צוות עבודה משותף לקידום נושאים מחקריים ומסחריים, הגשות מחקר משותפות וקיום כנסים בתחום ננו.

במהלך הביקור סייר נשיא המכון בקמפוס, בכיתות לימוד ובמעבדות של האוניברסיטה.

בפגישה שקיים פרופ' יעקובוב עם הרב הראשי של סנט פטרסבורג -  הרב מנחם מנדל פבזנר.
הביע הרב נכונות לפרסם מידע על המכון בקרב סטודנטים העתידיים להשתתף בפרויקט של משרד העלייה והקליטה . נשיא המכון הזמין את הרב פבזנר לביקור ב HIT.

פורסם: 13.9.18