כנס מקוון של האוניברסיטה הלאומית בסמרקנד בהשתתפות נשיא HIT

האוניברסיטה הלאומית של סמרקנד ציינה 600 שנים להיווסדה בכנס בינלאומי מקוון.

בכנס השתתפו מושל העיר סמרקנד, שר ההשכלה של אוזבקיסטן, שר החדשנות של אוזבקיסטן ורקטור האוניברסיטה הלאומית של סמרקנד.

פרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא HIT אשר הוזמן כאורח הכבוד להשתתף בכנס, בירך את הנוכחים  וציין את ההישגים המרשימים של המדענים, המתימטיקאים והפיזיקאים האוזבקים ,לרבות מירזו אולגבק (שעל שמו נקראת האוברסיטה בסמרקנד), אשר משנת 1420 ועד לעצם היום הזה עד היום נחשבים בין גדולי השמות בעולם המדע.

עוד השתתפו מטעם המכון:

• ד"ר יעל אילת ון-אסן מהפקולטה לעיצוב שהרצתה בנושא: גישות אינטגרטיביות למורשת דיגיטלית המתייחסות לעבר, הווה ועתיד.
  • פרופ׳ גילה קורץ דקאנית הפקולטה לטכנולוגיות למידה הרצתה על  גישה חינוכית וחדשנית בלמידה דיגיטלית.
  • ד"ר דן כהן וקס מרצה בפקולטה לטכנולוגיות למידה, הרצה על אופקים חדשים  במשחקי הדרכה צוותיים באמצעות רובוט אנושי.
  • גב' טוני לוי מהפקולטה לניהול טכנולוגיה הרצתה על בניית בסיסי נתונים ודיגיטציה של המורשת ושימוש במאגרי נתונים של ערים חכמות.

עוד על הכנס באתר האוניברסיטה הלאומית של סמרקנד

פורסם: 21/07/2020