Play IDHO- Interaction Design Hands On תערוכת סוף שנה בקורס לעיצוב אינטראקציה

על האייפון, האייפד, הקינדל, וה-Wii עבדו מעצבי אינטראקציה בחברות אפל, אמזון ונינטנדו, ושינו את האופן שבו אנחנו חושבים על תקשורת, קריאה ומשחק. ומה הדבר הבא?

ב H.I.T מכון טכנולוגי חולון עובדים על הגאדג'טים והחוויות הטכנולוגיות של המחר. רעיונות חדשים על היחסים בינינו לבין הטכנולוגיה שבחיינו באים לידי מימוש מפתיע ומאתגר בתערוכת הסיום של הקורס המיוחד לעיצוב אינטראקציה, המתמקד השנה במשחקיוּת [Play].

אתם מוזמנים לראות, לשמוע, לגעת ,להתנסות ו.... לשחק!

חדשנות, עיצוב וטכנולוגיה -  קורס ייחודי בעיצוב אינטראקציה במכון הטכנולוגי חולון

מקבץ של סטודנטים מובחרים מכל הפקולטות במכון – עיצוב, הנדסה, מדעים, ניהול טכנולוגיה ומהמחלקה לטכנולוגיות למידה, השתתפו השנה בפעם החמישית בקורס מעשי בין - תחומי לעיצוב אינטראקציה – תחום העיצוב המוביל כיום בפיתוח של מוצרים טכנולוגיים בעולם.
סטודנטים מכל מסלולי הלימוד במכון נפגשים בקורס אחד משותף כדי לחלום, להמציא, לעצב ולבנות ביחד אובייקטים אינטראקטיביים (גאדג'טים ושאר המצאות טכנולוגיות כיד הדמיון והמחשבה). השנה התמקד הקורס ב....משחקיוּת. הסטודנטים עסקו במקום שאנחנו נותנים למשחקיות ולמשחקים בחיינו ובאופנים – טכנולוגים ואחרים – שבהם אפשר להתייחס לסביבה באופן משחקי.

אנחנו שמחים להזמין אתכם לבקר בתערוכת הסיום של הקורס המיוחד וליהנות מפירות תהליך הלימוד – להתנסות, ללמוד וכמובן.....לשחק!

בין הפרויקטים בהם ניתן יהיה לשחק בתערוכה:

SushiSamurai – קרש המטבח שמתגלה כמדריך כריזמתי, המלמד אותנו להכין סושי והופך אותנו לסמוראים של ממש.

BrooMusic – המטאטא שיודע לתגמל אותנו בנגינה מתלהבת ומלהיבה, ככל שהטאטוא יסודי ועקבי.

BuBu – ארגז צעצועים בעל תיאבון גדול ונפש מסובכת.

Zen for Kids – מאחורי הפאזל הפשוט למראה מסתתר ג'ונגל רוחש וסוער, שמתעורר לחיים ככל שהחתיכות מתחברות.

הקורס הייחודי מתקיים במעבדה לאינטראקציה, בניהולה של מיכל רינות, מעצבת אינטראקציה בוגרת בית הספר הראשון בעולם שהוקדש לתחום זה, Interaction Design Institute Ivrea , שבאיטליה. יחד עם מיכל לימד את הקורס לוקה אור, מעצב חוצה דיסציפלינות שאוהב לשחק.

מכוניות מתנגשות המדגימות מה קורה כשצבעים מתערבבים

עבודה במעבדה לאינטראקציה

בובפלצת- כך החדר ישאר מסודר
מכוניות מתנגשות המדגימות