פתיחת תערוכת צילום "מצעד החיים" במקדוניה, במשרד החוץ

מר שמואל גולדברג, מנכ"ל HIT, וגב' טוני לוי אחראית על קשרי חוץ בלשכת הנשיא, הוזמנו אמש למשרד החוץ בירושלים לרגל פתיחת תערוכת צילום של "מצעד החיים 2019" שהתקיימה בעיר ביטולה במקדוניה.

מר גולדברג, מנכ''ל HIT, מר  אוריין, שגריר ישראל במקדוניה, ד''ר לוי דרומר, המזכיר האקדמי של אוניברסיטת בר אילן

מר שמואל גולדברגמנכ"ל HIT, מר דן אוריין, שגריר ישראל במקדוניה, ד"ר רחל שלי לוי דרומר, המזכיר האקדמי של אוניברסיטת בר אילן

ההזמנה באה בהמשך להשתתפות המכון הטכנולוגי בפרויקט שימור מורשת יהודי מקדוניה, זו השנה השלישית ברצף.

ד''ר לוי דרומר, המזכיר האקדמי של אוניברסיטת בר אילן, מר גולדברג, מנכ''ל HIT, מר בן דהן, סגן שר הביטחון
ד"ר רחל שלי לוי דרומר, המזכיר האקדמי של אוניברסיטת בר אילן, מר שמואל גולדברג, מנכ"ל HIT, מר אלי בן דהן, סגן שר הביטחון

התערוכה מתקיימת ביוזמת ד"ר רחל שלי לוי דרומר- המזכיר האקדמי של אוניברסיטת בר אילן ומר דן אוריין, שגריר ישראל במקדוניה.

מר גולדברג, מנכ''ל HIT, ומר מירון, ראש הטקס במשרד החוץ

מר שמואל גולדברג, מנכ"ל HIT, ומר ראובן מירון, ראש הטקס במשרד החוץ

באירוע נכחו גם עפרה כהן, יזמית חברתית למען אוכלוסיה עם מוגבלויות ושלומי אמסלם אוצר התערוכה.

קישור לכתבה על הפרויקט:

פורסם: 1.7.2019