הכנס הבינלאומי "Perspectives in Modern Analysis" בהשתתפות מרצים מ-13 מדינות ב HIT

כ-70 מומחים ידועים בתחום "האנאליזה המודרנית" השתתפו בכנס אשר נערך במכון לכבודם של פרופ' דב אהרונוב, פרופ' לורנץ זלצמן, פרופ' שמואל קרושקל ופרופ' שמעון רייך - ארבעה אנליסטים ישראליים בעלי מוניטין בינלאומי בתחום.

דברי פתיחה, פרופ' אדוארד יעקובובצילום: ליאור בלוך

הכנס אורגן בשיתוף עם הטכניון, אוניברסיטת בר אילן, מכללת אורט בראודה והארגון הישראלי למתימטיקה. זה הכנס הבינלאומי הרביעי אשר התקיים בין כתלי המכון בהשתתפות מדענים מארה"ב, אוקראינה, אוסטריה, אירלנד, יפן, מקסיקו, פולין, פינלנד, קפריסין, רומניה, רוסיה, צרפת וישראל.

משמאל לימין: פרופ' טומוקי קוואהירה (טוקיו, יפן), פרופ' טושיוקי סוגאווה (סנדאי, יפן), פרופ' הירושיגה שיגה (טוקיו, יפן).

צילום: ליאור בלוך

פרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא HIT, בירך את המשתתפים וציין בגאווה את העובדה שזו השנה הרביעית שבה מהווה המכון אכסנייה לכנס בינלאומי וחשוב מסוג כזה.

משמאל לימין: פרופ' אוה קופקה (אינסברוק, אוסטריה), פרופ' אנטולי גולברג (מכון טכנולוגי חולון HIT).

צילום: ליאור בלוך

המשתתפים האזינו ל-30 הרצאות מפי מדענים ומתמטיקאים מרחבי העולם ומדענים ישראליים מהטכניון, אוני' בר אילן, האוני' העברית, אוני' חיפה, אוני' בן גוריון, אוני' תל אביב, מכון וייצמן, מכללת אורט בראודה ו-HIT.

פרופ' אנטוני א'פארל (מיינות', אירלנד). צילום: ליאור בלוך

חברי הועדה המארגנת של הכנס:
פרופ' אנטולי גולברג, פרופ' יוג'ין יבגני קנציפר, פרופ' דוד שויחט, ד"ר מיכאל קרויטר

וד"ר מריה אלנה לונה אליזראריס

נותני החסות לכנס: