משלחת מבה"ד 6, בית הספר למקצועות הלוגיסטיקה בצה"ל, ביקרה במכון

המשלחת בראשות אל"מ ניצן ממרוד, מפקד בה"ד 6, כללה את סא"ל אורן שביט, ממ"ג חוגרים, סא"ל עמוס ברכה, ממ"ג מפקדים, סא"ל שרון בן דוד, ממ"ג נהיגה, רס"ם אמיר אוסקר, מפקד גפ"ה, סר"ן גל דהן, קצינת פה"ד וסר"ן רעות חסון, קצינת שלישות, הגיעה במטרה לקדם שיתופי פעולה בין המכון לבית בית הספר למקצועות הלוגיסטיקה בצה"ל.

האורחים התקבלו על ידי מר שמואל גולדברג, מנכ"ל המכון אשר סקר בפניהם את תולדות המכון והפעילות האקדמית המתקיימת בו בפקולטות השונות, פרופ' דוד שוייחט סגן הנשיא לעניינים אקדמיים, גב' מירי זקהיים, מנהלת מדור רישום גב' שרה בר, מנהלת המכינה וגב' דנית ממרוד-כהן עוזרת הנשיא.

האורחים סיירו במעבדת הרובוטיקה, מעבדת הננו -חומרים וכן בסדנאות הפקולטה לעיצוב במכון.

מפקד בה"ד 6 אל"מ ניצן ממרוד :"מטרת הביקור במכון הטכנולוגי היתה ללמוד על המכון ותוכניות הלימוד ובעיקר בתחומי ניהול טכנולוגיה וטכנולוגיות למידה. באנו לבדוק אפשרויות לשיתופי פעולה עבור החיילים, הנגדים והקצינים שנמצאים בבה"ד."

עוד אמר אל"מ ממרוד: "זכינו להצגת מסלולי הלימוד המגוונים, ביקרנו בסדנאות המעשיות, וחווינו טעימה מתחומי המדע פורצי הדרך."

פורסם: 25.2.18