HIT משקיע בדור העתיד – שבוע האקדמיה 2022

300 תלמידי תיכון מצטיינים מרמלה ובת ים ערכו סיור היכרות ב-HIT מכון טכנולוגי חולון.

מר גולדברג מנכל HIT קיבל את פני התלמידים במסגרת שבוע האקדמיה 2022

מר שמואל גולדברגמנכ"ל המכון

במסגרת סיורי ההיכרות הנערכים במהלך השנה לתלמידי תיכון מצטיינים, ביקרו כשלוש מאות תלמידי כיתות י' וי"א מרמלה ובת ים במכון, שמעו הרצאות קצרות וסיירו במספר מוקדים בקמפוס.

140 תלמידי תיכון מבתי הספר "טרה סנטה", "אורט מקיף ערבי", "אומנים" ובי"ס רונה רמון" מרמלה, ו-150 תלמידים מבית הספר המקיף "רמות בת ים" סיירו במשך יומיים בקמפוס, שמעו הרצאות קצרות וביקרו במעבדת הסייבר ומרכז הרובוטיקה.

את פני התלמידים קיבל מנכ"ל המכון מר שמואל גולדברג אשר סיפר לתלמידים על המכון והפעילות האקדמית המתקיימת בו, לרבות תוכנית "מצוינוער" המיועדת לתלמידי תיכון מצטיינים וציין כי ישמח לראות אותם מגיעים ללמוד במכון כסטודנטים בבוא הזמן.

מר אלי יריב, ממ ראש עיריית בת ים

מר אלי יריב, מ"מ ראש עיריית בת ים

מר אלי יריב, מחזיק תיק החינוך והתרבות בעיריית בת ים וממלא מקום ראש העיר, הודה להנהלת המכון על אירוח התלמידים וציין אף הוא בדבריו את חשיבות ההשקעה בלימודים ועודד את התלמידים להתייחס אליהם ברצינות.

פורסם: 13/12/2022