המכון בכלי התקשורת

אלעד זוהר, חזאי - אירועי חינם לילדים ברחבי הארץ: תערוכת עיצוב גדול של תלמידי המכון הטכנולוגי בחולון תיערך במתחם התחנה בנווה צדק;

תמלול:

אלעד זוהר : טוב, קרה משהו מעניין מאד השנה, גם החופש הגדול לא קוצר וגם היה יש את הגשר הזה עכשיו בין יום הכיפורים לסוכות שהחופש התארך, אז מה עושים עם הילדים בכל החופשים האלה?
עודד בן עמי : לא הולכים לבית הספר?
אלעד זוהר : לא הולכים לבית הספר. נחים בבית. לא בדיוק בבית. בוא תראה כמה דוגמאות לימי כיף חינמים שליקטנו כאן בתוכנית. קודם כל יריד דגלי שמחת תורה במוזיאון ישראל בתל אביב, המוזיאון שם הוא מציג
עודד בן עמי : לא, מוזיאון תל אביב.
אלעד זוהר : מוזיאון ישראל בתל אביב. מוזיאון תל אביב. המוזיאון הוא מציג בסוכות דגלי שמחת תורה מתקופות שונות וגם דגל שמחת תורה גדול ביותר בארץ. צייר אותו האומן צבי לבני בשנות החמישים, צריך להיות משהו מאד נחמד. הלאה, בוא נדבר על קלאס קצת, והכניסה לילדים אגב חינם פה. קלאס, לא במובן של הרמה הקלאס, אלא קלאס כמו של פעם.
עודד בן עמי : המשחק.
אלעד זוהר : המשחק קלאס, כן. הפנינג חזרה לילדות בפארק ירושלים, משחקי ילדות מוכרים ואהובים, כמו מחניים, תפסוני, קלאס, זה מחר בפארק ירושלים, זה חינם לכולם, ויהיה חם מאד, אז אני ממליץ, תכף נדבר על התחזית, לקחת כובע, מים וגם למארגנים של הסיפור הזה אולי לצייד שם את האנשים במים. ולתל אביב מתחם התחנה בנווה צדק, שם קורה משהו מאד מעניין, תערוכה של המחלקה לעיצוב במכון הטכנולוגי בחולון, הם הולכים להציג שם מיצגים שעשויים מכל מיני מוצרים שאנחנו מכירים כולנו אבל מוגדלים פי עשרה, כמו הקופסת מסטיק הזאת, הבובה הזאת, קופסה אפילו של סוכרזית אני ראיתי, והנה אתה רואה בקטן את המקורי וזה הגודל של המחזיק מפתחות, זה איזה שהוא משחק נינטנדו ישן, בקיצור להרגיש קטן פי עשרה ממה שאתה באמת שם, גם כן סוג של חזרה לילדות, אתה יודע כולנו, הכל נראה גדול כשאתה קטן וזה קורה בתחנה מתחם התחנה בנווה צדק וזה גם בחינם.
עודד בן עמי : איך אתם קראתם אגב כששיחקתם קלאס לאבן הזאת שהיו דוחפים עם הרגל?
אלעד זוהר : אני חושב שאני פשוט רדפתי אחרי כדור בזמן ששיחקו קלאס.
עודד בן עמי : אני לא יודע, ברחובות שיחקו עם האבן הזאת קראו לה פשטה.
אלעד זוהר : פשטה.
עודד בן עמי : פשטה.
* : נראה לי שרק בגלל זה שווה לשחק.
אלעד זוהר : תשמע, אני רוצה להראות לך ילדה אחת שלא צריך לדאוג לה לעיסוק בימים הקרובים, היא נוסעת לדיסנילנד ותראה איך היא קיבלה את זה. דמעות של אושר.
עודד בן עמי : וואו, זה נהדר.
* : אני גם רוצה.
אלעד זוהר : זה נגמר בבכי.
עודד בן עמי : בכי טוב.