ריכוז שאלות ותשובות - גיבוי

מה מיוחד בקורסים של היחידה ללימודי חוץ?

היחידה ללימודי חוץ של .H.I.T המכון הטכנולוגי חולון מציעה חווית למידה ברמה גבוהה, מגוון רחב של תכניות לימודים בתחומי ידע שונים, יחס אישי בכיתות עם מספר תלמידים מצומצם, סגל מרצים מן השורה הראשונה – מעצבים פעילים, אומנים יוצרים וסגל הוראה מיומן, אשר נמנה ברובו עם מיטב המרצים של המכון – המתבסס על ידע וניסיון מקצועי רב שנצברו בשנות פעילות רבות של המכון, כיתות חדשות ומאובזרות, אולפנים, סדנאות ומעבדות משוכללות.

המכון פותח את שעריו בפני לומדים ומשתלמים בקבוצות גיל מגוונות, ומציע לתלמידיו מגוון של נושאים ותחומי ידע שונים תוך שימוש בטכנולוגיות לימוד מתקדמות ובתשתיות חדישות.

השילוב הנכון בין ידע תיאורטי רחב ובין התנסות מעשית במגוון הכלים והחומרים הקיימים, באמצעי המחשה ובתשתיות מתקדמות מקנה ללומדים יתרון איכותי וחוויית למידה ברמה הגבוהה ביותר.

הלימודים במכון משלבים למידה, מקצוענות וחדשנות עם חיי קמפוס פעילים במתחם ירוק ותוסס.