נפתח מחזור חדש לקורס "יזמות בעולם מולטי-דיסציפלינרי"

אנו פותחים מחזור חדש בסמסטר ב', תשפ"ב
קורס "יזמות בעולם מולטי-דיסציפלינרי" | 4 נ"ז בלימודים הרב-תחומיים

מנחה הקורס: אורן סימניאן
הקורס ניתן בשיתוף Future מרכז היזמות והחדשנות במכון.

מעוניינים לקבל כלים מתקדמים שיסייעו לכם בפיתוח קריירה מספקת ומשמעותית בתחום שמעניין אתכם?
יש לכם רעיון במגירה שאתם חולמים לפתח לכדי מיזם?
אם תחום היזמות והחדשנות קרוב לליבכם ואתם מעוניינים לפתח את הכישורים שלכם בתחום - הקורס הזה לגמרי בשבילכם!

הקורס "יזמות בעולם מולטי-דיסציפלינרי" מפגיש בין סטודנטים וסטודנטיות מפקולטות שונות ומעולמות תוכן שונים ופותח בפניהם את ההיבטים השונים של תחום היזמות והחדשנות בעולם משתנה.
במהלך הקורס תעבדו בצוותים רב תחומיים, תפתחו רעיון למיזם עסקי ותעבדו על פיתוחו והצגתו לחברות מהתעשייה.

הקורס יתקיים באופן פרונטלי במכון, בימי רביעי בין השעות 18:00 - 22:00
תנאי-קדם: הגשת טופס מועמדות | פתוח לכל השנים ולכל התארים
מייל שיבוץ לראיון יישלח לנרשמים
מהרו להגיש מועמדות כדי להבטיח את מקומכם!

אורן סימניאן, מנחה הקורס

יזם ויועץ בכיר לחדשנות אסטרטגית. בעשור האחרון ייצג את החדשנות הישראלית בכ-80 הרצאות מסביב לעולם. ביניהם, בבנק העולמי, TedxCyprus2013, פורומים כלכליים, אוניברסיטאות, שגרירויות ועוד. אורן הוא דמות מפתח בקהילת הסטארט-אפ הישראלית ונבחר ב-2017 לאחד משש הדמויות המובילות בת''א בתחום.

מייסד קבוצת החדשנות או טו איי העוסקת בייעוץ וליווי חברות וארגונים בינלאומיים, וביניהם - ליווי ויעוץ למרכז פרס לשלום ולחדשנות, סדנאות בנושא חדשנות ארגונית ביחד עם פרופ' ישראל כץ מהאוניברסיטה העברית, ליווי יזמים בתוכנית מעוף, ליווי הקמת מרכזי חדשנות במקסיקו ובמיאמי, וכן תוכניות לפיתוח יזמים בסרביה, צ'כיה, טורקיה ומקסיקו.

בשנים 2014-2017 ייצג את אינדיגוגו בישראל וגייס יותר מ-20 מיליון דולר עבור המיזמים שניהל. ב-2009 ייסד את מרכז היזמות של אוניברסיטת ת''א, StarTAU שהפך לימים לאחת מקהילות הסטארט-אפ הפעילות ביותר בישראל ואשר זכה להכרה בינלאומית. ממייסדי קרן ההון סיכון TAU Ventures ובנוסף, יזם את פורום מנהלי קהילות היזמות בישראל ועוסק בפיתוח קהילות בתחומים שונים.

פורסם: 22/12/2021