ביקשתם - קיבלתם! קורס "יזמות בעולם מולטי-דיסציפלינרי" חוזר

נפתחה ההרשמה לקורס "יזמות בעולם מולטי-דיסציפלינרי" בסמסטר א', תש"ף.

הקורס ניתן בשיתוף עם Future HIT – מרכז היזמות והחדשנות במכון.

אורן סימניאן, מנחה הקורס

יזם ויועץ בכיר לחדשנות אסטרטגית. בעשור האחרון ייצג את החדשנות הישראלית בכ-80 הרצאות מסביב לעולם. ביניהם, בבנק העולמי, TedxCyprus2013, פורומים כלכליים, אוניברסיטאות, שגרירויות ועוד. אורן הוא דמות מפתח בקהילת הסטארט-אפ הישראלית ונבחר ב-2017 לאחד משש הדמויות המובילות בת''א בתחום.

מייסד קבוצת החדשנות או טו איי העוסקת בייעוץ וליווי חברות וארגונים בינלאומיים, וביניהם - ליווי ויעוץ למרכז פרס לשלום ולחדשנות, סדנאות בנושא חדשנות ארגונית ביחד עם פרופ' ישראל כץ מהאוניברסיטה העברית, ליווי יזמים בתוכנית מעוף, ליווי הקמת מרכזי חדשנות במקסיקו ובמיאמי, וכן תוכניות לפיתוח יזמים בסרביה, צ'כיה, טורקיה ומקסיקו.

מייסד קולוסיאום ספורט, מרכז חדשנות העוסק בקידום טכנולוגיות ספורט ותוכניות לקידום יזמים בתחומי הספורט ואורח החיים הבריא, וביניהן - תוכנית האצה HANDZONE במכון הטכנולוגי HIT, קורס כלים דיגיטליים למאמני עלית בווינגייט במסגרת תוכנית PODIUM, קורס ניהול ספורט וטכנולוגיה למנהלים בכירים - STM PROGRAM, תוכנית אקסלרציה בסרביה COLOSSEUM BOOTCAMP ועוד. בנוסף אורן מעביר קורס בנושא ספורט טק לתלמידי תואר שני בקריה האקדמית אונו.

לאחר פעילות רחבה במקסיקו הכוללת ליווי וייעוץ לבניית מרכז חדשנות, הרצאות באוניברסיטאות, אירוח משלחות וחיבור לטכנולוגיות ישראליות של משקיעים, ב-2018 הקים את Mexico Israel Tech Hub מרכז שמטרתו לפתח את היחסים העסקיים בין המדינות שבין חבריו מוסדות אקדמיים, חברות מובילות ואנשי עסקים המעוניינים בטכנולוגיות ישראליות. באותה שנה הקים בשיתוף פעולה עם עיריית חדרה והחברה הכלכלית לחדרה את מרכז החדשנות בתחום האנרגיה - NEES - New Energy Entrepreneurial Solutions שנמצא בחדרה ובימים אלו מוציא לפועל את הפיילוטים הראשונים בעיר.

בשנים 2014-2017 ייצג את אינדיגוגו בישראל וגייס יותר מ-20 מיליון דולר עבור המיזמים שניהל. ב-2009 ייסד את מרכז היזמות של אוניברסיטת ת''א, StarTAU שהפך לימים לאחת מקהילות הסטארט-אפ הפעילות ביותר בישראל ואשר זכה להכרה בינלאומית. ממייסדי קרן ההון סיכון TAU Ventures ובנוסף, יזם את פורום מנהלי קהילות היזמות בישראל ועוסק בפיתוח קהילות בתחומים שונים.

פורסם: 16/09/2019

עודכן לאחרונה: 28/10/2019