"כאן רצים קדימה"

דור אלמוג, סטודנט לתואר שני בפקולטה לטכנולוגיות למידה

לימודי תואר ראשון

תואר ראשון בהיסטוריה וקולנוע באוניברסיטת תל אביב ולימודים לתעודת הוראה. התואר הראשון נבחר בגלל אהבת המקצוע והבחירה בהוראה היא מעין שליחות.

הבחירה בתואר השני ב- HIT

חיפשתי תואר יישומי שאינו מנותק מהשטח והמקום היחיד שאפשר זאת הוא , HIT, אגב גם בהמלצת ראש החוג שלי באוניברסיטת תל אביב.  הלימודים כאן  חושפים אותי לפן הקשור  גם בהתנהלות העסקית ומספק לי זויות אחרות של עולם ההדרכה. מכיוון שבאתי ללימודים כאיש הוראה, הלימודים לתואר מאפשרים לי ראייה  נוספת, כוללנית ומתקדמת המסייעת הן לבחון את הנתונים בצורה מיטבית והן לקבל כלים המאפשרים למדוד את התוצאות.

מקום עבודה נוכחי

מורה להסטוריה ואזרחות בחטיבת הביניים שז"ר בבת ים.

יתרון התואר השני

מדובר במסלול לימודים המתאפיין באוזן קשבת לסטודנטים שרובם עובדים במקומות אחרים. גמישות בלימודים , גאוות יחידה ותשוקה ללימודים. העובדה שראשת המסלול נפגשת איתך זה לא טריוויאלי והיחס האישי של כל המרצים ראוי לציון. התואר הזה מומלץ לאנשים בתחום ההדרכה והלמידה ואני ממליץ עליו למורים שחושבים מחוץ לקופסה.