אורחים בתוכנית

"השפעת אלמנטים ביולוגיים וביו-כימיים על שיקולי עיצוב"

הרצאתו של רענן הרצוג – השלישית בסידרת ההרצאות בקולוקוויום של התואר השני בעיצוב משולב לשנת הלימודים תשע"ו – תביא את סיפורה של חברת UniVerve LTD כמודל של טכנולוגיה לגידול אצות מיקרוסקופיות ולהפקת מוצרים בתחום האנרגיות המתחדשות, הדלק הביולוגי והקלינטק. רענן הרצוג, שהתמחה בתחומי ה-Biofuel וה-Cleantech, יישא את דברו במסגרת הקולוקוויום של התוכנית לתואר שני בעיצוב משולב ביום ג', 24.11.2015, בבניין 7, חדר 213, בשעות 13:45-12:30

רענן הרצוג

רענן הרצוג, שישמיע ב-24.11.2015 את ההרצאה השנייה בקולוקוויום של התואר השני בשנת הלימודים תשע"ו, הוא יזם ויועץ לאסטרטגיה עסקית בתעשיית הקלינטק; יחד עם עמיתיו יסד את חברת Univerve Ltd, המפתחת טכנולוגיות לגידול אצות מיקרוסקופיות ולהפקת מוצרים מהן, ועליה ירחיב את הדיבור.
הרצוג הוא בעל תואר ראשון מ-University of East London ותואר שני ביזמות וחדשנות (ISEMI) מאוניברסיטת סווינברן באוסטרליה, לזכותו נרשמו כמה פטנטים בתחומי האנרגיה המתחדשת ובייצור כלי נשק המותאמים אישית (Personalized Firearm Technology), ויש לו ידע נרחב ב-Microalgae Cultivation & Processing Technology.
הוא יזם סדרת סמינרים בתכנון עסקי ובקלינטק עבור ה-MBA program של המרכז הבינתחומי הרצליה ומשמש כמרצה בטכניון, חיפה, במרכז האקדמי רופין ובמינהל המחקר החקלאי של משרד החקלאות, מרכז וולקני, וכן בכמה חברות שייסד: "מועצת יזמים צעירים" בשרון, פרויקט GOG לייעוץ בתחום הקלינטק, SPS Holdingsו-SPID2002בטכנולוגיית "Smart Gun".