כתבות ואירועים

מרתון הסיום של תלמידי המכינות לעיצוב של HIT 2015

לפני כשבועיים התקיים במכון מרתון סיכום פעילות המכינות לעיצוב של HIT.
המרתון התקיים במכון ביום שישי אביבי ומהנה במיוחד והתלמידים השתתפו במגוון פעילויות עיצוב, הם רשמו, פיסלו, עיצבו ויצרו, נהנו ממוזיקה ואווירה טובה, ו...אה כן - היה גם אוכל...

מרתון הסיום של תלמידי המכינה

המכינה לעיצוב של HIT הוקמה במכון הטכנולוגי, כדי לסייע למועמדים ללימודים בפקולטה לעיצוב למקסם את יכולותיהם. מטרת המכינה לסייע למועמדים לאורך תהליך הקבלה ולהעניק בסיס איתן לקראת הלימודים בתואר.

מרתון הסיום של תלמידי המכינה

המכינה מציעה מסגרת מקצועית המאפשרת לתלמידים להיחשף ולהתנסות באופן פעיל, במגוון סדנאות ושיעורי סטודיו, בחומרים וכלים שונים ובתחומי העיצוב המגוונים, ומאפשרת להם לחדד את כישוריהם, לקראת הלימודים בפקולטה לעיצוב.

מרתון הסיום של תלמידי המכינה

אז מה לומדים במכינה לעיצוב של HIT ?
שימוש והתנסות בחומרים ובכלים שונים ומגוונים, חשיבה יצירתית , צילום , סדנאות איור , קומפוזיציה, סדנאות לבניית דגמים ומודלים , סדנאות רישום , סדנת הדפס , סדנת נייר, סדנאות צבע , סדנת אריזות ועוד

מרתון הסיום של תלמידי המכינה

כולנו מאחלים לתלמידי המכינה הצלחה רבה במבחני הקבלה ובהמשך הדרך!