כתבות ואירועים

לצאת עם ארגז כלים מקצועי ולעבוד בתחום

בית הספר ללימודי תעודה של HIT , מציע מספר תוכניות לימודים המיועדות למעוניינים למעוניינים לשדרג את יכולותיהם המקצועיות או לעשות הסבה מקצועית וללמוד מקצוע חדש מאתגר ומרגש. וכן להתמחות באחד התחומים המוצעים שלא במסגרת תואר אקדמאי.

הלימודים בתכניות אלה הינם ברמה גבוהה במיוחד ודורשים מהתלמידים עבודה רבה בבית ומחויבות גבוהה.
בראש בית הספר עומד מר ישראל אוחנוב וצוות המרצים שלו כולל את אנשי מקצוע מומחים ומובילים בתחומם.

לימודי עיצוב –עיצוב פנים, עיצוב מוצר תקשורת חזותית ועיצוב אינטראקטיב
עדי כהן סימן טוב, מנהלת תוכניות הלימוד והשיווק של בית הספר: "קורסי העיצוב של המכון הטכנולוגי פותחו כדי לאפשר למי שתמיד חלם ללמוד עיצוב ורוצה לעשות שינוי בקריירה, או לכאלה שכבר עוסקים בתחומי העיצוב ומעוניינים לשדרג את יכולותיהם המקצועיות-ללמוד ברמה המקצועית ביותר שאיננה במסגרת של תואר, ולהשתלב בעבודה כמעצבים בתחומם.

הקורסים, שאורכם כשנה ורבע עד שנתיים מתקיימים בדרך כלל פעמים בשבוע בשעות הערב וזאת כדי לאפשר לתלמידים להמשיך לעבוד תוך כדי הלימודים.

לימודי ניהול והדרכה
מאפשרים לבעלי מקצוע בארגונים לשדרג ולחדד את הידע המקצועי שלהם וכן לבעלי תפקידים ומקצועות דומים ללמוד תחום מקביל או משיק למטרת שינוי תפקיד או קריירה. הקורסים בנויים במתכונת של לימודים מרוכזים, אחת לשבוע לתקופה של מספר שבועות, זאת כדי לאפשר לתלמידים הפנמה מהירה של החומר ויישומו בתפקידיהם הקיימים או החדשים בהקדם.

קורס פיתוח למידה ארגונית (פיתוח הדרכה) - כולל התייחסות מקיפה למודלים לפיתוח למידה ארגונית, שיטות הדרכה, מדידת אפקטיביות של תהליכי למידה, טכנולוגיות למידה, למידה חברתית וכולל תובנות עדכניות מתחום חקר המוח והאופן הקוגניטיבי בו נתפסים במוחנו תהליכי למידה.

קורס ניהול פרויקטים - כולל נושאים כגון: ניהול תקציב ותזרים מזומנים, ניהול איכות הפרויקט, ייזום ותכנון הפרויקט, אי וודאות וניהול סיכונים, ספקים וקבלני משנה, תהליכי שיווק ותכנון משאבים ועוד.

תכנות ופיתוח תוכנה
הרחבה ושידרוג של הנושאים הנלמדים במסגרות האקדמיות השונות- פיתוח אפליקציות, תכנות והנדסת תוכנה.
הקורסים הינם קורסים ברמה הגבוהה ביותר הקיימת כיום בשוק והתכנים הנלמדים מתעדכנים ממחזור למחזור ולעיתים גם תוך כדי הלימודים כדי לאפשר לתלמידים לעמוד בחזית הטכנולוגיה ולהשתלב בעבודה בתחום עם סיום הלימודים ואף במהלכם.
הלימודים מתקיימים בד"כ אחת לשבוע בשעות הערב לאורך כשבעה חודשים, וזאת כדי לאפשר לתלמידים להמשיך לעבוד תוך כדי הלימודים.

מכינה לעיצוב
מיועדת למעוניינים בלימודי תואר בעיצוב. מרבית המרצים בתוכנית הם מתוך הפקולטה לעיצוב של המכון ומכירים היטב את צורכי המקום. בשל היותה ממוקמת במכון מאפשרת המכינה ללומדים לספוג את האווירה ולהכיר את HIT, מה שיכול להקל על ההחלטה באיזה מוסד לבחור.

בחודשים הקרובים עומדים להיפתח עוד 3 בתי ספר נוספים ללימודי תעודה:
  • הום סטיילינג
  • בית ספר לצילום בראשות הצלם דורון הורביץ