כתבות ואירועים

הענקת תעודות לבוגרי בית הספר ללימודי תעודה

תלמידי התכניות ללימודי תעודה בעיצוב פנים ועיצוב תקשורת חזותית סיימו לאחרונה את לימודיהם וקיבלו את התעודה בטקס מרגש.

בוגרי בית הספר ללימודי תעודה

התלמידים הגישו פרוייקטים יפייפיים ומקצועיים וזכו לתשבוחות מהצוות המלווה ומהאורחים המקצועיים שהגיעו לתת ביקורת.

התכניות לעיצוב, הינן תכניות לימוד ממוקדות שמטרתן להעניק יכולת מעשית בעיצוב פנים ובעיצוב תקשורת חזותית.

בתכניות ניתן דגש על היבטים מעשיים ופיתוח יכולת וכישורים בתחום, נלמדים כלי העבודה הרלוונטיים, והסטודנטים המתמחים בעיצוב יוצאים עם סיום התכנית אל שוק העבודה ומשתלבים במגוון תפקידים כעצמאים או שכירים.

עדי כהן סימן טוב, מנהלת תכניות הלימוד והשיווק בביה"ס ללימודי תעודה:
"בכל פעם מחדש אני נרגשת לפגוש את הבוגרים הטריים שלנו ולהעניק להם את תעודות הסיום.
חשוב לזכור שהסטודנטים שלנו הם אנשים המגיעים להגשים את חלום וללמוד עיצוב והם עושים זאת תוך כדי עבודה במשרה מלאה, הם משקיעים המון כדי לסיים את התכנית בהצלחה ובסיום הלימודים ממשים את החלום ומשתלבים בעבודה כמעצבים. אנחנו גאים מאד בסטודנטים ובבוגרים שלנו ומאחלים להם המון בהצלחה בהמשך".