כתבות ואירועים

בואו להכיר את...עינב אלמקייס

מרצה לעיצוב תקשורת חזותית בבית הספר ללימודי תעודה

עינב, בוגרת המכון הטכנולוגי התמחתה במגמת פרינט.  במסגרת בית הספר ללימודי תעודה היא מעבירה קורס סטודיו העוסק בבסיס העיצוב. "תמיד רציתי ללמד ולהעביר את הידע ותמיד סקרן אותי נושא הליווי של סטודנטים חדשים", היא אומרת.

עינב עוסקת באיור, ולדבריה אוהבת את העיסוק במיתוג ובבניית זהות. "מרתק אותי לקחת מילים וערכים של מותג ולפתח אותו בצורה ויזואלית".  ביא עובדת עם מותגים ידועים כמו "גולף קידס", ו"אינטימה" וכמו כן מאיירת במחלקת הטקסטיל מצעים ובגדים. "אני מתרגשת בכל פעם מחדש לראות את התוצאה בחנויות וברשתות.

"כמרצה, חשוב לי שכל סטודנט יבטא את עצמו", היא אומרת ומתייחסת לאווירה אותה הכירה בתקופת לימודיה במכון. "אני חוויתי מרצים שמדברים בגובה העיניים, שהעניקו לי ביטחון וחיזקו את התחושה שהם מאמינים בי. בכיתה שלי כיום  יש טווח גילאים מגוון ודוקא החיבור הזה שיכול להתקים רק בלימודי תעודה, מאוד מפרה ויוצר שיח מקדם בכיתה".

לימודי תעודה ,לדבריה מהווים פיתרון טוב ויכולים להעניק כלים למי שאין זמן או יכולת להפסיק את עיסוקיו וללמוד במשך 4 שנים בצורה אינטנסיבית.

www.printabella.co.il

פורסם: 19.6.2018