כתבות ואירועים

לימודי תעודה ב HIT

HIT מכון טכנולוגי חולון גאה להפעיל מזה מס' שנים תכניות לימוד איכותיות לתעודה במגוון תחומים, וזאת במקביל ללימודי התואר המתקיימים כאן.

תכניות הלימודים מיועדות בד"כ לסטודנטים עובדים, המעוניינים לשלב את הלימודים עם עבודה, התכניות מתנהלות ברמה גבוהה במיוחד ודורשות השקעה רבה.

המחזור הקרוב של התכניות ללימודי תעודה יפתח במהלך חודש אפריל הקרוב וההרשמה לקראת סגירה.

אנו שמחים להציג בפניכם חלק מתכניות הלימודים, המוצעות במסגרת לימודי תעודה במחזור הקרוב:

התכנית לעיצוב תקשורת חזותית
התכנית עוסקת במגוון הרחב של עולם התקשורת החזותית ומעניקה חבילה מושלמת הכוללת לימודי התמחות בPrint וגם ב Web.
מטרת התכנית להעניק לסטודנטים את מירב הכלים המעשיים בעולם התקשורת החזותית כך שבסיומה יוכלו לממש את הידע שרכשו ולהשתלב כמעצבים בתחום.

התכנית לעיצוב פנים
תכנית לימודים ממוקדת ומקצועית שמטרתה להעניק יכולת מעשית בעיצוב פנים.
בתכנית ניתן דגש על היבטים מעשיים ופיתוח יכולת וכישורים בתחום, ונלמדים כלי העבודה הרלוונטיים.
במסגרת התכנית יתמחו הסטודנטים בעיצוב חלל מגורים ובעיצוב חללים מסחריים וכן ירכשו ידע בפיתוח עסק ומיתוג אישי. עם סיום הלימודים יוכלו הבוגרים לממש את הידע שרכשו ולהשתלב כמעצבים בתחום.

התכנית לעיצוב המוצר
התכנית לעיצוב המוצר פותחת דלת לעולם העשיר והמגוון של עיצוב מוצרים.
הסטודנטים בתכנית רוכשים את מגוון הכלים הנדרשים עבור מעצב בתחום, ומתנסים לאורך התכנית בתהליכי החשיבה, היצירה הפיתוח והעיצוב של מוצרים, משלב הרעיון הראשון ועד ייצור של מוצר מוגמר. עם סיום התכנית יוכלו התלמידים להשלב בעבודה כמעצבי מוצר.

קורס פיתוח למידה ארגונית
הקורס הממוקד והמקצועי ביותר לפיתוח למידה ארגונית (פיתוח הדרכה), מיועד למפתחי הדרכה העוסקים בתחום ומעוניינים לחדד את הידע הקיים או לבעלי מקצועות משיקים המעוניינים להשלב בתחום.

הקורס ממקד את הידע הנדרש לפיתוח למידה ארגונית, כולל התייחסות מקיפה למודלים לפיתוח הדרכה, שיטות הדרכה, הערכת הדרכה, טכנולוגיות למידה ועוד.

הקורס כולל כלים יישומיים ומשולבות בו דוגמאות ודילמות רבות מהתעשייה בישראל, הקורס כולל תרגול מעשי של החומר הנלמד, והרצאות של מרצים אורחים מהתעשייה מפתחי ומנהלי הדרכה מנוסים.

ניהול פרויקטים
לימודי ניהול פרויקטים הינם הכרחיים לכל מי שעוסק בניהול משימות מקיפות בתנאי לחץ ואי ודאות. חשיבות תחום ניהול הפרויקטים עלתה מאוד בשנים האחרונות, כיוון שחלק ניכר מהפעילות של ארגונים הפכה מעבודה שוטפת לפרויקטאלית.

התחום עוסק בניהול משימה מאומצת ומתוכננת היטב, המתבצעת בדרך כלל תחת אילוצי זמן ומשאבים, ומכוונת להשגת מטרה מוגדרת.
הקורס מיועד למנהלי פרוייקטים בפועל ולבעלי מקצוע המעוניינים להתקדם לתפקידי ניהול פרוייקטים במקצועם.

כחלק מתהליך הלמידה בוחרים התלמידים פרויקט אמיתי לביצוע, ועובדים עליו במהלך הקורס. בסופו של הקורס יהיו בידי הלומדים כלים לייזום, תכנון, ביצוע וניהול פרויקט על כל רבדיו.

הקורס המקיף והמפורט ביותר בארץ ללימוד פיתוח צד השרת באמצעות Node.js, בסיס הנתונים MongoDB וספריות רלוונטיות אחרות כגון Express.js, Socket.io וRestify.js.-

תנאי מוקדם והכרחי לרישום לקורס הוא היכולת לקרוא ולהבין טקסטים טכניים באנגלית, כמו כן יש צורך בידע מקדים ב-JavaScript ובמידה שתנאי קדם זה לא מתקיים מומלץ להירשם תחילה לקורס פיתוח אפליקציות לטלפונים ניידים. מועמדים לקורס ללא רקע בתיכנות נדרשים לעבור מבחן התאמה.

הנדסת תוכנה בPHP
הקורס המקיף ביותר ללימוד שפת התיכנות PHP תוך כדי התמקדות בפיתוח מונחה עצמים, פיתוח web applications באמצעות Codeigniter והכנה מובנית למבחן ההסמכה החדש Zend Certified PHP Developer. הקורס מכסה את כל הנושאים העדכניים ביותר לרבות הנושאים החדשים שהתווספו ב-PHP5.3, PHP5.4, PHP5.5 ו- PHP5.6. תנאי מוקדם והכרחי לרישום לקורס הוא היכולת לקרוא ולהבין טקסטים טכניים באנגלית. מועמדים לקורס ללא רקע בתיכנות נדרשים לעבור מבחן התאמה.

הקבלה לתכניות אלו מותנית במעבר ראיון אישי או מבחן התאמה.
לפרטים נוספים על תכניות הלימוד שלנו, מוזמנים להתקשר ל:
03-5026781/03-5026698

מוזמנים גם להכנס לדף הפייסבוק שלנו ולעשות לנו לייק 