כתבות ואירועים

נמצאו 68 תוצאות דף 1 מתוך 7

בית הספר ללימודי תעודה ב-HIT מכון טכנולוגי חולון, יחד עם חברת Synergy3DMed משיקים קורס חדש בעולמות ה Health Tech

יש משהו מאוד מסקרן בדרך בה אדריכלים, מעצבים ומובילי שפה עיצובית בכל תחום עיצוב הפנים, מתחילים לפתח רעיון עיצובי ותכנוני, תהליך שברוב המקרים מתחיל מצורך ורצונות של מי שפונה אלינו, כאשר בתהליך הזה מופקדת בידינו משימה: לתת פתרון עיצובי, פרקטי ויצירתי, תוך כדי ליווי מוסבר ומנומק של הפרויקט אותו אנו מתכננים.

לפני כארבעה חודשים עם כניסתינו לעשור השלישי של המילניום החדש בעולם ובפרט בישראל נראה שלא יכולנו לחזות את ההשפעות המכריעות שיהיו לאירועים מסוימים על המציאות של כולנו.

בינה מלאכותית (AI) כבשה את העולם בסערה בשנים האחרונות ומצאה את דרכה לתעשיות רבות, כולל תעשיית העיצוב. בפרט, בתחום חווית המשתמש (UX) וממשק המשתמש (UI).

מספר שינויים והתפתחויות בתחומי התוכנה, החומרה ואופי השימוש שלנו כבני אדם בטכנולוגיה מובילים לביקוש לאנשי סייבר ואבטחת מידע. להלן נסקור את הבולטים שבהם.

18 מורות ומורים למתמטיקה מחולון קיבלו היום (27.7.2022) תעודת סיום קורס הכשרה ייחודי להוראת 5 יח"ל במתמטיקה שהתקיים בבית הספר ללימודי תעודה ב-HIT.

המחזור הראשון של הקורס לניהול רשתות ואבטחת מידע, המועבר בבית הספר ללימודי תעודה HIT, הסתיים עם 100% השמה של בוגריו במקומות עבודה.

הקורס מתקיים בבית הספר ללימודי תעודה של HIT אשר ממשיך ליזום ולהוביל שיתופי פעולה ייחודיים, ופעילותו איננה מתמקדת רק בלימודים חוץ אקדמיים אלא אף מתרחבת לפעילות קהילתית וחברתית חשובה.

בית ספר ללימודי תעודה חורט על דגלו את הנושא לשנה הקרובה -- האחר הוא אני -- נאבקים באלימות, אפליה וגזענות. במסגרת העלאת המודעות לנושא נערוך מספר הרצאות, סדנאות ותערוכה.

בית הספר ללימודי תעודה HIT, מכון טכנולוגי חולון עם הפנים לעסקים קטנים באזור חולון והסביבה. אנו מזמינים אתכם, בעלי עסקים קטנים לסדנה חינמית שמטרתה: חשיבה מחדש על העסק שלכם.