כתבות ואירועים

נמצאו 15 תוצאות דף 1 מתוך 2

כתבתו של יונתן רייך שהתפרסמה בעיתון "המבשר" בתאריך 06/01/2017.

החלטתו של הרמטכ"ל איזנקוט שלא להקים זרוע סייבר בצה"ל התקבלה כנראה גם בשל לחצים מצד אמ"ן שלא שש לותר על נכסיו. לדברי ד"ר הראל מנשרי , ראש תחום הסייבר במכון הטנולוגי חולון HIT, מדובר בטעות ועל ישראל להכין...

הטקס יתקיים ביום שני 17.1.2017, בשעה 17:30 באודיטוריום 400 בנין 8

תאורה נכונה המתאימה לצרכי המשתמש ולאופי הפעילות בחלל, יוצרת אוירה נינוחה ונעימה. בשל כך עיצוב ותכנון תאורה הוא שלב אינטגראלי והכרחי בתכנון חללי הפנים והחוץ.

השפעת המרחב הסביבתי עלינו וכלים מעשיים לתכנון ועיצוב לפי תורת הפנג שואי

סדנאות פברואר-מרץ בסטטיסטיקה מתקדמת מיועדות לחוקרים ולתלמידי מחקר בתחום מדעי החברה, מדעים מדויקים, מדעי בריאות וטבע המעוניינים ללמוד שיטות מתקדמות לניתוח נתונים בשפת R.

כל מה שרצית לדעת על קורסי הסייבר –במקום אחד וביום אחד! יום ד' | 21.12.16 | בין השעות 18:00-19:30 | אולם כנסים בנין 3

ביה"ס ללימודי תעודה במכון הטכנולוגי פתח במהלך השבועיים האחרונים 7 קורסים חדשים בתפוסה מלאה: הקורסים בעיצוב פנים, עיצוב תקשורת חזותית, עיצוב מוצר, ניהול פרוייקטים, פיתוח למידה ארגונית ו 2 מכינות לעיצוב.

בית הספר ללימודי תעודה של HIT , מציע מספר תוכניות לימודים המיועדות למעוניינים למעוניינים לשדרג את יכולותיהם המקצועיות או לעשות הסבה מקצועית וללמוד מקצוע חדש מאתגר ומרגש

תכירו את ליפז יוחאי, שיפוצניקית בעבר (שאף כיכבה באחת מתכניות העיצוב בערוץ 2) וכיום מנהלת פרויקט כלל ארצי לשיפוצים בבתים של ניצולי שואה, מטעם ארגון "לתת" והחברה להשבת נכסי נספי השואה. ליפז היא בוגרת טריה ומבטיחה של התכנית לעיצוב פנים.