פרופ' יוג'ין קנציפר זכה בשני מענקי מחקר מהקרן הלאומית למדע

במסלול "מענקי מחקר אישיים": עבור המחקר "פענוח רעשים בספקטרה של מערכות מורכבות: פרספקטיבה של תיאורית מטריצות אקראיות" למשך 4 שנים ובבמסלול "סדנאות מחקר"

עבור כנס בינלאומי "מטריצות אקראיות, אינטגרביליות ומערכות מורכבות"

במסלול "מענקי מחקר אישיים"

עבור המחקר "פענוח רעשים בספקטרה של מערכות מורכבות: פרספקטיבה של תיאורית מטריצות אקראיות" למשך 4 שנים; המענק מכיל מענק קישור מיוחד להקמת שיתופי פעולה עם המרכז לגיאומטריה, פיסיקה והסתברות באוניברסיטה הקתולית של לוון(Université catholique de Louvain) בבלגיה.

במסלול "סדנאות מחקר"

עבור כנס בינלאומי "מטריצות אקראיות, אינטגרביליות ומערכות מורכבות" בחסות המכון הטכנולוגי חולון, האוניברסיטה העברית בירושלים, אוניברסיטת חיפה והאגודה הבינלאומית לפיסיקה מתמטית. הכנס יתקיים באוקטובר 2018.

מענקים אלה מצטרפים לחמשת המענקים הקודמים של פרופ' יוג'ין קנציפר אשר אושרו על ידי הקרן הלאומית למדע מאז הצטרפותו למכון בשנת 2004.
הקרן הלאומית למדע היא הגוף המרכזי של האקדמיה הישראלית הלאומית למדעים התומך במחקר בסיסי פורץ דרך בישראל, על בסיס תחרותי.

האתר האישי של פרופ' קנציפר

פורסם: 29.7.18