עוד בפרק זה:

חדשות ואירועים

יום פתוח למכינות לעיצוב של HIT

כל מה שרצית לדעת על המכינה לעיצוב –במקום אחד וביום אחד!

יום ד' 22.7.15 | 17:30 | רחבת הדשא בין בנין 5 לבנין 8

בואו לקבל מידע על המכינות לעיצוב, לשאול שאלות, להיפגש עם סטודנטים ומרצים מהמכינה וליהנות מסיור מודרך ב"סלון קיץ"- תערוכת הבוגרים 2015 של הפקולטה לעיצוב.

המכינה לעיצוב של HIT , מציעה מסגרת מקצועית בה ניתן להיחשף ולהתנסות באופן פעיל במגוון סדנאות ושיעורי סטודיו, בחומרים וכלים שונים ובתחומי העיצוב המגוונים. המכינה מספקת הזדמנות לחדד את כישורים, ולשפר את סיכויים בתהליך הקבלה ללימודי עיצוב.

המכינה מתקיימת מטעם בית הספר ללימודי תעודה ב HIT מכון טכנולוגי חולון, והשיעורים מתקיימים פיזית במכון עצמו, עובדה המאפשרת למשתתפים לעבוד וליצור במסגרת של סדנאות וכיתות אמן במכון, ולהיחשף באופן שוטף לפעילות בפקולטה לעיצוב של HIT, כולל ביקור בתערוכות ובהגשות של סטודנטים בפקולטה לעיצוב. כך משתתפי המכינה יכולים ליהנות מהקשר עם העשייה והיצירה היומיומית בHIT ומהיכרות אמיתית עם ההתרחשויות בפקולטה לעיצוב, דבר המהווה יתרון משמעותי במוכנות לקראת תהליכי הקבלה והלימודים עצמם.

היום הפתוח למכינה לעיצוב יתקיים ב יום ד' 22.7.15 , בשעה 17.30
ברחבת הדשא בין בנין 5 לבנין 8