עוד בפרק זה:

חדשות ואירועים

ביה"ס ללימודי תעודה - כל מה שרציתם לדעת

בית הספר ללימודי תעודה, מציע תכניות לימוד לתעודה במגוון תחומי התמחות ומאפשרת לתלמידיה להתמקצע בקורסים ממוקדים לשידרוג תחומי ההתמחות שלהם, או ללמוד תחום חדש במסגרת המאפשרת שילוב לימודים עם קריירה וחיי משפחה.

הנה כמה דברים שלא ידעתם על לימודי התעודה במכון הטכנולוגי חולון:

--------------------------------------------------------------------------------

1. מי הסטודנטים הלומדים במסגרת לימודי תעודה?
הסטודנטים הלומדים בתכניות לתעודה מתחלקים ל-3 (כמו כל דבר בחיים):
  1. בעלי תפקידים בחברות וארגונים המגיעים ללמוד בקורסים ממוקדים לטובת שידרוג וחידוד הידע המקצועי (למשל מנהלי פרויקטים, מתכנתים או מפתחי הדרכה).
  2. סטודנטים "מבוגרים" שחלמו תמיד ללמוד ולעסוק בתחום מסויים, ועכשיו, לאחר שעסקו בתחומים אחרים, מחליטים לשנות קריירה ולומדים תוך כדי עבודה, וניהול קריירה וחיי משפחה.
  3. מועמדים ללימודי תואר בעיצוב תלמידי המכינה לעיצוב המגיעים לקבל ידע וכלים ראשונים המכינים אותם לקראת תהליך הקבלה לפקולטה לעיצוב.

2. מה הם תחומי הלימוד המוצעים?
התחומים מגוונים ובדרך כלל נגזרים מתחומי הידע והתארים הנלמדים במכון,
הקורסים נשענים ומבוססים על התמחויות המכון והידע הרב שנצבר בפקולטות השונות וכל תכנית לימודים חדשה מתואמת עם אנשי מקצוע מהפקולטה הרלוונטית.

בנוסף, אנו ערים כל הזמן לשינויים המתרחשים ב"עולם האמיתי" ומעדכנים את תכניות הלימוד בהתאם, כך שהסטודנטים שלנו מקבלים את הכלים המקצועיים והרלוונטים ביותר.

3. מה הם תנאי הקבלה ללימודי תעודה במכון?
תלוי.
בחלק מהקורסים יתבקשו המועמדים לעבור ראיון קבלה אישי.
בקורסים אחרים, יתבקשו המועמדים לעמוד במבחן התאמה שיבדוק את הידע הבסיסי שלהם בתחום, במטרה להעריך את הסיכוי שלהם להצליח בקורס.

4. מי המרצים בתכניות ללימודי תעודה?
כל המרצים הם, בראש ובראשונה, אנשי מקצוע העוסקים בתחום באופן שוטף ומקצועי, הם מעצבים/יוצרים/מנהלים/או מפתחים, ומעודכנים כל הזמן בחידושים, שינויים וטרנדים. מלבד זאת הם מלמדים במסגרת התואר האקדמי בHIT ובמוסדות אחרים.

5. איפה אפשר להתרשם מהבוגרים שלכם?
אתם מוזמנים לערוך היכרות עם חלק מהבוגרים שלנו בקישור הזה:

וגם לקרוא מה אומרים בוגרים וסטודנטים בתכניות השונות:

6. אז למה כדאי ללמוד בקורסים של HIT?
  • הקורסים ממוקדים ומקצועיים
  • צוות ההוראה מקצועי ומיומן
  • האווירה נעימה, חמה ומשפחתית
  • שכר הלימוד הוגן
  • הלימודים הם במוסד אקדמי ציבורי עם "אבא ואמא".

אנחנו כאן לרשותכם בכל בקשה ושאלה גם בטלפון: 03-5026698
אתם מוזמנים להצטרף לחברינו ולבקר בדף הפייסבוק שלנו