עוד בפרק זה:

חדשות ואירועים

נמצאו 56 תוצאות דף 1 מתוך 6

הסטודנטים בוגרי המסלול לעיצוב מוצר של בית הספר ללימודי תעודה HIT הציגו פרוייקטי גמר בקשת מגוונת של תחומי עיניין ואתגר עיצובי.

מרצה לתקשורת חזותית בפקולטה לעיצוב ורכזת תקשורת חזותית ואינטראקטיב בבית הספר ללימודי תעודה

בטקס סיום התוכנית לעיצוב פנים שנערך במסגרת בית הספר ללימודי תעודה ב HIT הציגו 13 סטודנטים ממשתתפי הקורס את עבודות הגמר שלהם.

המרכז ישמש גם את בית הספר לסייבר של HIT ויאפשר בצד הלימודים גם מחקר יישומי בתחומי הגנת הסייבר, מעקב אחר התפשטות פוגענים וביצוע סימולציות של תקיפה והגנה

כולנו מצלמים ,מצטלמים, מציגים את התמונות ומעלים לפייסבוק ולאינסטגרם אז למה שלא נלמד לעשות זאת נכון ומדויק? במסגרת בית הספר ללימודי תעודה במכון, נפתחה מחלקה חדשה לצילום המציעה מגוון של קורסים ברמות...

בית הספר ללימודי תעודה של HIT, בשיתוף החברות Sapiens, MOTOROLA ומפ"י מודיעים על פתיחת תכנית ייחודית לסטודנטים מצטיינים בשנה ג' בפקולטה למדעים, לשילובם בחברות מובילות בתחומן.

יום רביעי 25.5.2016 | שעה 17:30 | בניין 3 , אולם כניסה

בית הספר החדש לצילום מציע מגוון של קורסים ברמות שונות וכן קורסי התמחות במסגרת בית הספר ללימודי תעודה במכון

בית הספר ללימודי תעודה של HIT , מציע מספר תוכניות לימודים המיועדות למעוניינים למעוניינים לשדרג את יכולותיהם המקצועיות או לעשות הסבה מקצועית וללמוד מקצוע חדש מאתגר ומרגש