"הרגשתי שאני נמצא בתוך מערכת שחשוב לה שאצליח"

טל שהרבני, הוא בוגר הפקולטה להנדסה. את הלימודים הוא סיים תוך שנתיים וחצי במהלכן קיבל מצטיין דקאן, ומיד המשיך ללימודי תואר שני באוניברסיטת תל אביב.

טל שהרבני:  "התגייסתי לצה"ל כהנדסאי אלקטרוניקה. למכון הגעתי אחרי שלוש שנים של שירות חובה, כאיש קבע, וישר "צנחתי" לאמצע שנה ב', של לימודי הנדסת חשמל ואלקטרוניקה. הלימודים הם לא קלים, ובגלל המסלול המאתגר שבחרתי לעצמי הייתי צריך להיזכר בהרבה חומר די לבד. חברים שהכרתי סייעו לי לעמוד באתגר הלא פשוט, ונרקמו יחסי חברות שמלווים אותי עד היום, שנה אחרי סיום התואר".

מצטיין דקאן. טל שהרבני.

הלימודים בפקולטה להנדסה  סללו את דרכו של טל לקידום מקצועי, וכבר באמצע התואר הוא מונה לתפקיד מהנדס חומרה ביחידה בה שירת.

טל: "הלימודים ב HIT נתנו לי את אפשרות לשלב לימודים עם עבודה. העובדה שהגעתי ללימודים כהנדסאי ושעות הלימוד הנוחות, אפשרו לי לסיים את התואר תוך שנתיים וחצי. חשוב לי לציין את המעטפת המנהלית, את המנהלה והמזכירות האקדמיות שלכל אורך הדרך פשוט היה אכפת להן מטל, למרות שהן לא מכירות אותי בכלל. הרגשתי שאני נמצא בתוך מערכת שחשוב לה שאצליח".

טל שהרבני

"במכון בשונה ממכללות אחרות קיים מחקר מתוקצב. בשנה אחרונה של התואר התמזל מזלי להיות עוזר מחקר של דר' דרור לדרמן, ולפרסם פוסטר בכנס של IEEE, דבר שהוסיף לי גם שורה מכובדת ברזומה, אבל גם תרם לי מאד מבחינה מקצועית".

"כיום אני לומד לתואר שני בהנדסת חשמל באוניברסיטת תל אביב. חשוב לי להמשיך ללמוד ולהתקדם בעולם האקדמיה, כי בתחום שלנו תמיד יש דברים חדשים שניתן ללמוד ולהתעמק בהם שיכולים לשנות את כללי המשחק בעולם".

החלום שלי הוא....

"מבחינה מקצועית, החלום שלי הוא למממש רעיונות לפרויקטים שחשבתי עליהם במשך השנים, לכדי מיזם/סטארט-אפ שירקום עור וגידים ויהפוך לחברה מובילה.

בתור מהנדס במשרה מלאה תחומי העיסוק ושעות הפנאי של הצטמצמו מאוד .
חשוב לי בין לבין למצוא זמן לדברים שאני אוהב, כמו לנגן בגיטרה".

פורסם: 20.3.2018