סטודנטים מקורס משלב עשייה הציגו מאמר בכנס INTED 2017 הבינלאומי המתקיים בוולנסיה בספרד.

הסטודנטים עמית אוחיון שנה ב' ממדעי המחשב ועידן חלבי, סטודנט שנה ד' מהפקולטה להנדסה, כתבו את התקציר " ENERGY EFFICIENCY FOR FIRST AND SECOND GRADERS", על סמך העבודה בקורס משלב עשייה "שגרירים ירוקים".

עמית אוחיון ועידן חלבי

התקציר התקבל לפרסום בכנס INTED 2017 הבינלאומי. הקורס "הכשרת שגרירים ירוקים" מופעל במסגרת של קורסים משלבי עשייה במכון בהנחייתו של ד"ר חן פרימן, ועוסק במספר נושאים סביבתיים חשובים. בין מטרותיו של הקורס, הגדלת המודעות הסביבתית בקרב הסטודנטים והנגשת הידע לקהילה בצורה חווייתית, על מנת לחנך דור ילדים צעיר בעלי מודעות סביבתית גבוהה "שגרירים ירוקים".

בחלקו הפרונטלי, הקורס העניק לסטודנטים ידע בתחומים סביבתיים נרחבים: מבוא לאקולוגיה, ייצור חשמל, זיהום אוויר, אנרגיות מתחדשות, משק המים, פסולת ומיחזור. כמו כן, הסטודנטים למדו מהי שיטת הוראה אפקטיבית וחוויתית. בחלק המעשי של הקורס, על סמך כל הידע שרכשו, התחלקו הסטודנטים לקבוצות עבודה, כאשר כל קבוצת סטודנטים מלמדת כיתת תלמידים בשכבות א' וב'.

הסטודנטים בקורס

תלמידי בית הספר הצעירים (שכבות א' וב') שנחשפו לכלל הסדנאות, יהפכו להיות "שגרירים ירוקים" ויקבלו את תעודת סיום ההכשרה בטקס שעתיד להתקיים במכון במהלך חודש מרץ.

תוצרי קורס נוספים פורסמו בתקשורת המקומית: