כנס תאימות אלקטרומגנטית EMC התקיים השנה ככנס בינלאומי

מערכות רבות כמו מערכות תקשורת, פיקוח ובקרה, מכשור רפואי (בדומה למכשירי(MRI , מחשבים, ציוד אלקטרוני תעשייתי וצבאי, ומערכות בתחום האלקטרו-אופטיקה נמצאות בסביבה אלקטרומגנטית, משפיעות על סביבה זו ומושפעות ממנה. תחום תאימות אלקטרומגנטית עוסק בהבטחת תפקודן התקין של מערכות אלה, תוך מזעור הפרעות ממערכות אלקטרומגנטיות אחרות.

תערוכה מקצועית של חברות מובילות רבות בארץ

ביום חמישי 30.4.15 התקיים במכון כנס תאימות אלקטרומגנטית (EMC). מדובר בכנס שמתקיים במכון אחת לשנה בשיתוף ארגון IEEE  ישראל, ומהווה במה מקצועית  למומחים מהשורה הראשונה  בתחום.  פרופ' מוטי חרדים, סגן נשיא לפיתוח אקדמי, ממארגני הכנס: "הכנס התקיים השנה ככנס בינלאומי, והשתתפו בו מומחים רבים  מהארץ ומחו"ל. הוצגו  בו מעל 20 עבודות מחקר ופיתוח של חוקרים ומפתחים מהאקדמיה (HIT  מכון טכנולוגי חולון, אוניברסיטת ת"א, האוניברסיטה העברית, מכון ויצמן למדע, אוניברסיטת אריאל, אוניברסיטת בן-גוריון, ועוד) ומהתעשייה (רפא"ל, אלביט מערכות, אינטל, מעבדות IBM, ועוד)."

פרופ' גוון

"ישראל התברכה במומחים  רבים בתחום  זה והכנס במכון נותן  במה מכובדת לאנשי EMC  בארץ להציג את עבודותיהם, לשמוע ולהתעדכן בחידושים  בתחום, וזאת כפורום נוסף לכנס של  COMCAS בתחום זה".
תקצירי ההרצאות הוגשו לפרסום בעיתון היוקרתי IEEE Transactions on EMC .

במהלך הכנס קיבל פרופ' יעקב גוון אות כבוד מנשיא  המכון פרופ' אדוארד יעקובוב,  על פועלו רב השנים ותרומתו הגדולה במהלך כהונתו בתפקידים שונים במכון.

לאורך יום הכנס הוצגה תערוכה מקצועית ברמה גבוהה של חברות מובילות רבות בארץ.
הכנס נערך בחסותן של  :  ANSYS, Mini-Circuits, MCDI, RAVON electronics Ltd, ITL

לצפייה בתכנית הכנס הקש כאן