פרסים לסטודנטים מהמחלקה לעיצוב פנים בתחרות של משרד החינוך

סטודנטים במחלקה לעיצוב פנים בראשות אדר' ניני ורשבסקי, זכו בפרסים בתחרות לתכנון מבני חינוך ברחבי הארץ, שיזם משרד החינוך.

בטקס שנערך ב-HIT , בנוכחות נציגי משרד החינוך חולקו פרסים לסטודנטים הזוכים:

במקום הראשון זכתה לי מנדלסברג שתכננה מחדש חלל ספריה בבית הספר "אלונים" באור יהודה. (בהנחיית לילך שטיאט ואריאל נור): חלל הספרייה לא תפקיד כראוי הפך במסגרת הפרויקט לאוסף של יחידות אוטונומיות המפוזרות בחלל ויוצרות יחד מערכת ההופכת את חווית הספרייה לאטרקטיבית יותר.

יוצרת: לי מנדלסברג

עדי גפני זכתה בציון לשבח על עיצוב מרחב דינמי בבית הספר "אלונים" באור יהודה. (בהנחיית לילך שטיאט ואריאל נור). המרחב מאפשר למידה ופעילות מגוונת, פיתוח פרוייקטים וקיום אינטראקציות שונות בין התלמידים בדגש על יצירת תהליך למידה מעשי.

יוצרת: עדי גפני

דוד רם זכה במקום הראשון בפרויקט "צירי למידה" בבית הספר "ירושלים" בבת ים. (בהנחיית אדר' יואב מאירי וגיל שפי).

יוצר: דוד רם

נעה ורד זכתה בציון לשבח על הפרויקט "גן בוטני על מדרגות בית הספר" ,בבית ספר "ירושלים" בבתי ים (בהנחיית אדר' יואב מאירי וגיל שפי).

יוצרת: נעה ורד

לי בן משה זכתה במקום הראשון על תכנון פרויקט "קיר מפגש" בבית הספר "אמיר" בפתח תקווה. (בהנחיית לילך שטיאט ואריאל נור).

יוצרת: לי בן משה

דניאל גלוסקא זכתה בציון לשבח על פרויקט "מערכת מפגשים" בבית הספר "אמיר" בפתח תקווה. (בהנחיית לילך שטיאט ואריאל נור)

יוצרת: דניאל גלוסקא