ועד מנהל

מר טרופ צבי
יו"ר ועד מנהל
HIT מכון טכנולוגי חולון
מר טרופ הינו בעל עבר עשיר בניהול מערכות גדולות ומורכבות. בין השאר, כיהן כיו"ר הדירקטוריון ברשות לפתוח אמצעי לחימה (רפא"ל) וכיועץ הכלכלי למערכת הבטחון.
פרופ' יעקובוב אדוארד
נשיא
HIT מכון טכנולוגי חולון
פרופ' למתמטיקה מאז 1981. במכון מאז 1994. פעילות מחקרית: אנליזה מרוכבת ומתמטיקה יישומית.
יזם, הקים, הוביל וניהל מספר תכניות לימודים לתואר ראשון ושני בשת"פ עם התעשייה ומוסדות אקדמיים בארץ ובחו"ל ומילא תפקידי ניהול אקדמיים רבים לרבות ראש מחלקה, סגן דקאן, דקאן, סגן נשיא למחקר.

מר גבאי גדעון
סמנכ"ל וראש מינהל תפעול ומנהלה
עיריית חולון
בעל תואר ראשון בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה (B.Sc. EE) מהטכניון חיפה ותואר שני בהצטיינות מוסמך במנהל עסקים (MBA) מאוניברסיטת תל אביב . כמו כן הוא בוגר קורסים רבים וביניהם קורס דירקטורים ,קורס אימון אישי , קורס גישור וקורסים שונים בתחומי משאבי האנוש ומערכות המידע.
מזה כ – 15 שנה הוא מכהן בתפקיד סמנכ"ל עיריית חולון ואחראי בין היתר על ניהול משאבי האנוש , ניהול המחשוב ומערכות המידע , ניהול הרכש העירוני , ניהול מערכות הפיקוח העירוני והביטחון , ניהול הבטיחות , ניהול ביטוחי העירייה וטיפול בפרויקטים שונים במגוון תחומים. בתפקידו , הוא שוקד על שירות מיטבי לתושב ולעובד.
בעבר כיהן במספר תפקידים מובילים בתחומי הניהול והמחשוב וביניהם מנכ"ל יורוקום מחשבים וסמנכ"ל מלל מערכות מחשבים. כמו כן שימש כמרצה ומורה במערכות מידע , בניתוח מערכות ובאלקטרוניקה.
מר זלמן אלי
מר זלמן אלי בוגר בנק לאומי ב-2013. לאחר 34 שנים. ברקע מגוון תפקידי ניהול, האחרונים: ראש אגף השקעות וניהול מוצרים פיננסיים, בחטיבה לבנקאות פרטית ובינלאומית, יו"ר דירקטוריון החברה לנאמנות של בנק לאומי, יו"ר הקופה המרכזית לפיצויים של בנק לאומי, יו"ר קרן נאמנות הנסחרת בלוקסמבורג, Leumi Global Manegers (LGM).
מר מלאך יצחק
דירקטור
קבוצת בנק לאומי
מר איציק מלאך שגדל בחולון, סיים את תפקידו בצה"ל כמפקד ממר"מ ובמהלך 2013 סיים עשרים שנות עבודה בבנק לאומי כמשנה למנכ"ל הבנק כראש חטיבת המחשוב הטכנולוגיה והתפעול. כיום מכהן כדירקטור בקבוצת בנק לאומי: לאומי שוויץ, לאומי קארד, ובנק ערבי ישראלי. איציק בוגר תואר ראשון באוניברסיטת תל אביב, מוסמך לתואר שני באוניברסיטת תל אביב
קרא עוד
פרופ' פלד אהרן
פרופסור
HIT מכון טכנולוגי חולון
בעל תואר ראשון B.Sc. במתמטיקה ופיזיקה, ותואר שני .M.Sc בפיזיקה מצב מוצק- שני התארים מהאוניברסיטה העברית.
Ph.D. באופטואלקטרוניקה , ביה"ס למדע שימושי וטכנולוגיה, אוניברסיטה עברית. מומחה לאלקטרואופטיקה, מיקרואלקטרוניקה ופוטוניקה. כיהן גם כדקאן הפקולטה להנדסה ב HIT.
פרופ' פרידור אדיר
מנהל
החברה למתמטיקה
בוגר המסלול ישיר לתואר שני במתמטיקה ופיזיקה באוניברסיטה העברית בירושלים. את עבודת הדוקטור עשה בתחום מעבר החלקיקים בחומר. בשנת 1976 הוא התמנה לפרופסור חבר במחלקה למתמטיקה באוניברסיטת RPI שבטרוי, ניו-יורק. מייסד ומנהל החברה למתמטיקה תעשייתית‏ ליד אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, ראש המרכז למחקרים צבאיים (מחצ"ב) ברפא"ל וממייסדי ענף חקר ביצועים בחיל האוויר הישראלי.

רו"ח צור אורי
חשב
עיריית חולון
רואה חשבון, בעל תאר שני במנהל עסקים, עובד כ – 18 שנה בתפקיד חשב עיריית חולון, בעלת תקציב (שוטף + פיתוח) של למעלה מ – 1.2 מיליארד ש"ח ואחראי באופן ישיר על 14 עובדי הנהלת חשבונות ושכר.
בעל נסיון גם בחברות בעלות פעילות בין לאומית, חברות בנות בארץ ובחו"ל, שכר, מיסוי, התחשבנות עם משרדי ממשלה וניהול עובדים.