ועד מנהל

מר טרופ צבי
יו"ר ועד מנהל
HIT מכון טכנולוגי חולון
מר טרופ הינו בעל עבר עשיר בניהול מערכות גדולות ומורכבות. בין השאר, כיהן כיו"ר הדירקטוריון ברשות לפתוח אמצעי לחימה (רפא"ל) וכיועץ הכלכלי למערכת הבטחון.
פרופ' יעקובוב אדוארד
נשיא
HIT מכון טכנולוגי חולון
פרופ' למתמטיקה מאז 1981. במכון מאז 1994. פעילות מחקרית: אנליזה מרוכבת ומתמטיקה יישומית.
יזם, הקים, הוביל וניהל מספר תכניות לימודים לתואר ראשון ושני בשת"פ עם התעשייה ומוסדות אקדמיים בארץ ובחו"ל ומילא תפקידי ניהול אקדמיים רבים לרבות ראש מחלקה, סגן דקאן, דקאן, סגן נשיא למחקר.

מר זלמן אלי
מר זלמן אלי בוגר בנק לאומי ב-2013, לאחר 34 שנים. ברקע מגוון תפקידי ניהול, האחרונים: ראש אגף השקעות וניהול מוצרים פיננסיים, בחטיבה לבנקאות פרטית ובינלאומית, יו"ר דירקטוריון החברה לנאמנות של בנק לאומי, יו"ר הקופה המרכזית לפיצויים של בנק לאומי, יו"ר קרן נאמנות הנסחרת בלוקסמבורג, Leumi Global Manegers (LGM).
גב' ליכט דורית
יועצת אישית למנכ"לים ולראשי רשויות
גב' דורית ליכט היא בוגרת תואר ראשון .B.Sc במתמטיקה ומדעי המחשב מאוניברסיטת תל-אביב והיא מאמנת בכירה מטעם לשכת המאמנים. יועצת אישית למנכ"לים ולראשי רשויות, מלווה ומכשירה מנהלים, מלווה ומנחה צוותי ניהול.
קרא עוד
מר מלאך יצחק
דירקטור
קבוצת בנק לאומי
מר איציק מלאך שגדל בחולון, סיים את תפקידו בצה"ל כמפקד ממר"מ ובמהלך 2013 סיים עשרים שנות עבודה בבנק לאומי כמשנה למנכ"ל הבנק כראש חטיבת המחשוב הטכנולוגיה והתפעול. כיום מכהן כדירקטור בקבוצת בנק לאומי: לאומי שוויץ, לאומי קארד, ובנק ערבי ישראלי. איציק בוגר תואר ראשון באוניברסיטת תל אביב, מוסמך לתואר שני באוניברסיטת תל אביב
קרא עוד
פרופ' פלד אהרן
פרופסור
HIT מכון טכנולוגי חולון
בעל תואר ראשון B.Sc. במתמטיקה ופיזיקה, ותואר שני .M.Sc בפיזיקה מצב מוצק- שני התארים מהאוניברסיטה העברית.
Ph.D. באופטואלקטרוניקה , ביה"ס למדע שימושי וטכנולוגיה, אוניברסיטה עברית. מומחה לאלקטרואופטיקה, מיקרואלקטרוניקה ופוטוניקה. כיהן גם כדקאן הפקולטה להנדסה ב HIT.
פרופ' פרידור אדיר
מנהל
החברה למתמטיקה
בוגר המסלול ישיר לתואר שני במתמטיקה ופיזיקה באוניברסיטה העברית בירושלים. את עבודת הדוקטור עשה בתחום מעבר החלקיקים בחומר. בשנת 1976 הוא התמנה לפרופסור חבר במחלקה למתמטיקה באוניברסיטת RPI שבטרוי, ניו-יורק. מייסד ומנהל החברה למתמטיקה תעשייתית‏ ליד אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, ראש המרכז למחקרים צבאיים (מחצ"ב) ברפא"ל וממייסדי ענף חקר ביצועים בחיל האוויר הישראלי.

מר פרידחי נתן
סמנכ"ל קבוצת מערכות
טלדור
מר פרידחי הינו בעל תואר שני במנהל עסקים (MBA) – מסלול מערכות מידע, אונ' בר-אילן ותואר ראשון – כלכלה ומנהל עסקים, מסלול מורחב, אונ' בר אילן. בעל ניסיון רב בניהול בתחום ה-IT.