אודי ויזנר

מר ויזנר אודי

שותף ומנכ"ל – פרודקטיוי בע"מ – חברת ייעוץ לניהול , אסטרטגיה ופיתוח עסקי
מר אודי ויזנר
מר אודי ויזנר שותף ומנכ"ל בחברת פרודקטיוי בע"מ – חברת ייעוץ לניהול, אסטרטגיה ופיתוח עסקי.
בעל ניסיון עשיר בניהול חברות מקומיות ובינ"ל בתחומי הייטק, IT ותקשורת בארץ ובחו"ל. בין השאר שימש כמנכ"ל וריפון ישראל, מנהל פעילות ה- Call center הבינלאומית של קבוצת תקשוב, מנכ"ל בזק זהב מקבוצת בזק, ומגוון תפקידים נוספים.
בעל תואר B.Sc. בהנדסת חשמל מהטכניון ו-MBA במנהל עסקים בהצטיינות מאוניברסיטת בר אילן. משמש כחבר מועצת העיר פתח תקוה.

אודות

• שותף ומנכ"ל פרודקטיוי בע"מ – חברת ייעוץ לניהול, אסטרטגיה ופיתוח עסקי. החברה מספקת שירותי ייעוץ והדרכה לחברות וארגונים, סטרט-אפים וחממות: ייעוץ ניהולי ואסטרטגי, פיתוח עסקי, יזמות, ניהול פרויקטים, שיתופי פעולה, איתור וליווי משקיעים, ליווי מנכ"לים והנהלות, מיזוגים ורכישות. לקוחות החברה הינם מתחומי ההייטק והתוכנה, תעשיה, בנקאות ופיננסים, קמעונאות ועוד.
  • בעל ניסיון עשיר בניהול חברות מקומיות ובינ"ל בתחומי הייטק, IT ותקשורת בארץ ובחו"ל.
  • התמחות בהובלת צמיחה, שינוי ו- turnaround בארגונים.
  • ניסיון ומומחיות בהבניית אסטרטגיה עסקית ושיפור תהליכי עבודה בתחומי פיתוח, פרויקטים, שירות ואבטחת איכות.

השכלה

• B.Sc. בהנדסת אלקטרוניקה ומחשבים, הטכניון, חיפה.
  • M.B.A בהצטיינות במנהל עסקים, אונ' בר-אילן.

תפקידים קודמים בולטים

• מנכ"ל וריפון ישראל.
  • מנהל חטיבת ה- ERP בקבוצת One1.
  • מנהל פעילות ה- Call center הבינלאומית של קבוצת תקשוב
  • סמנכ"ל EMEA בסטרט אפ אבטחת המידע Safend
  • מנכ"ל בזק זהב מקבוצת בזק
  • מנהל חטיבת המכירות בחברת סאן מיקרוסיסטמס ישראל

שירות צבאי

• חיל האוויר – רס"ן (מיל.), מהנדס ניסויי טיסה, ר' תחום אוויוניקה. הובלת פיתוח ומבצעיות של פרויקטים מוטסים, מובילים ומורכבים.

פעילויות נוספות

• חבר מועצת העיר פתח תקוה.
  • חבר המועדון עסקי – אקדמי של אוניברסיטת בר-אילן.
  • חבר ועדה מייעצת – מסלול מדעי המחשב – מל"א – מרכז ללימודים אקדמיים