משה לייבה

מנהל אגף חדשנות, יזמות ומו״פ בעיריית חולון
גב' ליכט דורית

אודות

משה היה ממונה ומפקח תקשוב, חדשנות ויזמות פדגוגית של מחוז תל אביב במשרד החינוך, מרצה וחוקר באוניברסיטת תל אביב, ב-HIT (הפקולטה לטכנולוגיות למידה), במכללת לוינסקי ובתכניות מחקר של האיחוד האירופי (FP6, FP7, Erasmus) ומנהל פרויקטים במרכז לטכנולוגיה חינוכית.

משה ניהל את מבחני המיצ"ב במתמטיקה ברמה ארצית ושימש כיועץ לראמ"ה (הרשות הארצית למדידה והערכה) במבחני ההערכה הבינלאומיים (PISA, TIMSS, ICILS). משה בעל תואר ראשון בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה, תעודת הוראה, תואר שני בהצטיינות בהוראת מדעים, מתמטיקה וטכנולוגיה ותואר שלישי מבית הספר לחינוך באוניברסיטת תל אביב. משה זכה לפרסים ומלגות ופירסם מאמרים אקדמיים ודוחות מחקר רבים בתחומי הערכה בחינוך, שילוב טכנולוגיה בהוראה, למידה והערכה והוראת המדעים והמתמטיקה. משה משמש כחבר בהנהלת איגוד מנהלי אגפי חינוך ארצי.