הגשת פרויקטי סיום בקורס "מיחשוב לביש - אתגרי תעשייה"

בקורס שניתן זו השנה השלישית, ע"י ד"ר נאווה שקד ואלי יעקבזון, במסגרת האשכול המולטידיסיפלינרי, התבקשו הסטודנטים לתכנן מיחשוב לביש שיתאים לילדים בגילאים 6-12 בהתאם להגדרות שנלמדו בקורס.

לועדת השיפוט הוצגו 6 פרויקטים:
  1. ערכה מחודשת למשמרות הזה"ב
  2. צמיד תחביבים לילדים ביישנים  Hobbiz-
  3. כפפות בתנועה מייצרות מוסיקה  Musi & loves
  4. מגש לעידוד תזונה נכונה HealthyPad
  5. אוזניות למחלת המיסופוניה- Squelch
  6. ערכה לשיפור כתיבה נכונה Study Buddy

הקורס דן באתגרים ובבעיות עמם מתמודדת התעשייה בתחום; הוא מועבר כקורס מולטידיסיפלינרי הסוקר את עולם המיחשוב הלביש תוך דגש על תיכנון ופיתוח פתרונות ומוצרים עם דגשים של עיצוב מחד וטכנולוגייה הנדסית וחישובית מאידך.

הקורס נותן כלים ויכולות לתלמידים להגדיר, לבנות ולהציג פתרון של מיחשוב לביש במטרה להעמיק בשאלה, אתגר או בעייה איתה מתמודדת התעשייה בתחום של מיחשוב לביש ולנסות לענות עליה, תוך יצירת הצעות לפתרונות הניתנים למימוש.
במסגרת הקורס  נחשפים הסטודנטים לחשיבה בתחום הניידות באספקט של ממשקי משתמש מחד, טכנולוגיה מאידך וכן נחשפים למוצרים וליכולות בחזית הטכנולוגיה.

העבודה מתבצעת בצוותים מעורבים מתלמידי הפקולטות השנות תוך דגש על פרזנטציה איכותית של הפיתרון (מעשי או תיאורטי).

פורסם: 14.1.18