מזכר הבנות נחתם בין אוניברסיטת סמרקנד, אוזבקיסטן לבין HIT

פרופ' חלמורדוב רוסטאם איברגימוביץ, רקטור אוניברסיטת סמרקנד (SamSU) ופרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא HIT, חתמו על מזכר הבנות לפיתוח אקדמי ושיתוף פעולה בין שני המוסדות.

פרופ' חלמורדוב ופרופ' יעקובוב

HIT הוא המוסד הראשון לשתף פעולה בתחום האקדמי עם מוסדות מקבילים באוזבקיסטן כמו אוניברסיטת סמרקנד.

מזכר הבנות נחתם בין אוניברסיטת סמרקנד, אוזבקיסטן לבין HIT

מזכר ההבנות משקף את האינטרסים של שני המוסדות ומהווה תרומה משמעותית להידוק  שיתוף הפעולה האקדמי  הקיים תוך שימת  דגש על פרוייקטים במימון בינלאומי.

מזכר הבנות נחתם בין אוניברסיטת סמרקנד, אוזבקיסטן לבין HIT

את פניו של פרופ' חלמורדוב רוסטאם איברגימוביץ קיבלו פרופ' אדוארד יעקובוב, נשיא המכון, מר שמואל גולדברג, מנכ"ל המכון  וד"ר רפאל ברכאן, ראש רשות המו"פ וקשרי חוץ.

מזכר הבנות נחתם בין אוניברסיטת סמרקנד, אוזבקיסטן לבין HIT

פרופ' יעקובוב אמר בדברי ברכתו כי הוא רואה בביקור הזה ובשיתוף הפעולה המתהדק , גשר לקידום הקשרים הטובים הקיימים בין אוזבקיסטן וישראל, ואשר מועילים לשתי המדינות. עוד ציין הנשיא כי אלה משקפים את חזונו של המכון הטכנולוגי  הרואה כאחד מיעדיו המרכזיים  פיתוח והידוק שיתופי פעולה אקדמיים עם מוסדות מקבילים ברחבי העולם.

פורסם: 11.2.18