10 דברים שלא ידענו על היחידה ללימודי חוץ

מנהל היחידה: משה רוזין.
  1. במתכונתה הנוכחית פועלת היחידה ללימודי חוץ במכון משנת 2008 – לפני כן פעלה מס' שנים במתכונת אחרת.

2. ביחידה ללימודי חוץ לומדים כ-500 תלמידים מידי שנה. מרביתם בעלי תואר אקדמי.

3. במסגרת היחידה נלמדים קורסים ולימודי תעודה הנגזרים בד"כ מתוך ההתמחויות בפקולטות השונות של המכון. בין הקורסים המועברים ביחידה ללימודי חוץ נלמדים תחומי העיצוב הבאים:  עיצוב פנים, עיצוב תקשורת חזותית ועיצוב מוצר. כמו כן קורסים לפיתוח אפליקציות ברשת ב PHP ולאנדרואיד.  וקורסים מגוונים  הקשורים לעולם הניהול וההדרכה בארגונים:  ניהול פרויקטים, ניהול הדרכה, פיתוח הדרכה בארגונים  ועוד.

4. בקורסי ההדרכה והניהול יש רוב בולט לתלמידים המגיעים ללימודים מטעם חברות וארגונים.

5. רבים מהתלמידים נרשמים ללימודים ביחידה כדי להגשים חלום ישן ולעשות שינוי בקריירה התעסוקתית שלהם, או על מנת לנכס לעצמם תחומי ידע שיתנו להם ערך מוסף בקרירה הנוכחית שלהם. חלק גדול מתלמידי היחידה הינם בעלי תואר אקדמי. בקורסי התכנות, ההדרכה והניהול יש רוב בולט לבעלי מקצוע המגיעים לשדרג ולחדד את תחומי התמחותם.

6. נוער טק - היחידה ללימודי חוץ מארחת קבוצות של בני נוער מבתיה"ס באזור לקורסי העשרה מטעם בתי הספר. התלמידים מגיעים למכון אחת לשבוע באופן קבוע ולומדים בקורסי רובוטיקה, פיתוח משחקי מחשב, עיצוב אתרים, שידור רדיו ועוד. חלק מהתלמידים אף לומדים במסגרת זו לבגרות. בשנה החולפת זכו תלמידי ביה"ס קרית שרת שלמדו במסגרת הנוער-טק במקום הראשון בתחרות המחוזית ברובוטיקה עם המרצה יאיר צדוק.

7. המכינה לעיצוב הפועלת במסגרת היחידה, מתמקדת במתן כלים עיצוביים למתעניינים בלימודי עיצוב ומסייעת להם בהכרות ראשונית עם שפת העיצוב, טרם קבלתם ללימודים גבוהים.

8. בתקופה זו ממש מתקיימים ביחידה ללימודי חוץ  13 קורסים שונים  במקביל.

9. בחודשים הקרובים צפויים להיפתח מס' קורסים חדשים: שיווק במדיה חברתית, הנחיית קבוצות, ניהול ידע ועוד. וכן סבב מחזורים נוסף של 11 קורסים ותיקים.
  10. ביחידה  ללימודי חוץ 4 עובדים קבועים ועוד 4 סטודנטים במשרות חלקיות.
לעובדי המכון ובני משפחה מדרגה ראשונה יש תנאים מיוחדים בהרשמה ללימודים ביחידה ללימודי חוץ! צוות היחידה תמיד שמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה.

לפרטים ולהרשמה:
היחידה ללימודי חוץ, H.I.T. - מכון טכנולוגי חולון