מחפשים חוויה משמעותית ויכולת להשפיע? הצטרפו גם אתם לקורס "שגרירים ירוקים"

המחזור השני של קורס הכשרת "שגרירים ירוקים" בקהילה פתוח בפני סטודנטים מכל הפקולטות במכון והוא מתקיים באופן משלב עשייה וייחודי.

ד"ר חן פרימן, מרצה ומוביל הקורס: "מדובר בקורס מלהיב ומהנה, המאפשר לסטודנטים המשתתפים בו לקחת חלק פעיל במהפכה הירוקה ולהיות סוכני שינוי של ממש, תוך התנסות בהעברת ידע חשוב באופן חוויתי לדור הצעיר. אני שמח לספר שהשנה הקורס יפעל בבית הספר היסודי "אל עומריה" ברמלה, ויאפשר הצצה מעניינת להיכרות עם החברה הערבית בארץ".

"לקורס זה אנחנו מחפשים סטודנטים אכפתיים, כריזמטיים, המעוניינים להשפיע ולחנך לעולם טוב יותר. אנו מחפשים סטודנטים המעוניינים לגוון את חווית הלימודים שלהם במכון ולהעשיר אותה בכלים נוספים. הקורס, כאמור פתוח לסטודנטים מהפקולטות השונות במכון, ומאפשר יצירה של חיבורים מעניינים בין עולמות ידע שונים".

בתחילת הקורס יתקיימו מפגשים פרונטליים במכון, במהלכם ילמדו הסטודנטים על תחומים סביבתיים נרחבים ומרתקים. הסטודנטים בקורס ילמדו מהי שיטת הוראה אפקטיבית וחוויתית ואף יהנו ממפגש פרונטלי בו יכירו את בית הספר הנבחר ברמלה.

בהמשך הסמסטר יתקיימו 4 מפגשים מעשיים בבית הספר, במהלכם כל קבוצת סטודנטים תציג מערך שיעור חוויתי בפני כיתת תלמידים.

מתי מתקיים הקורס בסמסטר א'?
מידי יום שלישי בין השעות 9:00-13:00.

רוצים להציץ בפעילות סיכום המחזור הראשון של הקורס?

מספר המקומות בקורס מוגבל. מהרו להירשם!